Drie tips voor een upscale evenementDrie tips voor een upscale evenement
Back Back Nieuws

Drie tips voor een upscale evenement

03 maart 2017

Als je een feestje organiseert, wil je het liefst dat iedereen nog maanden of zelfs jaren napraat over jouw geweldige feestje. Geef je een standaard feest zonder al te veel extra's en bijzonderheden, dan is de kans klein dat hier nog lang over nagepraat wordt. Wil jij jouw feestje in een upscale evenement veranderen, zodat hier nog maanden of zelfs jaren over gepraat wordt? Gebruik dan de drie tips in dit artikel om dit mogelijk te maken.

Tip 1: leg een rode loper neer

Een echt stijlvol feestje heeft een rode loper nodig. Leg niet zomaar een rode loper neer, maar zorg ook voor een witte wand om foto's te maken en zorg uiteraard voor een goede fotograaf. Zo komen mensen niet zomaar binnen bij jouw feestje, maar hebben ze echt een 'Hollywood entrance' zoals op een upscale evenement.

Tip 2: leg kunstgras neer voor een stijlvol tuinfeestje

Een tuinfeest organiseren is leuk, maar een echt tuinfeestje heeft wel gras nodig voor de juiste sfeer. Heb je geen gras in de tuin of ziet jouw gazon er eigenlijk niet zo mooi uit? Geef je feestje dan niet op een stenen ondergrond, maar geef een ultiem tuinfeestje met kunstgras. Dit gras ziet er altijd mooi uit, geeft geen lelijke vlekken op de schoenen en op lange jurken en geeft jouw tuinfeest de juiste sfeer.

Tip 3: gebruik afzetpaaltjes

Afzetpaaltjes worden vaak geassocieerd met grote en luxe evenementen. Door deze paaltjes op jouw feestlocatie neer te zetten, krijgt de locatie een extra luxe sfeertje. Zo verander je jouw feestje in een echt upscale evenement, simpelweg door enkele paaltjes neer te zetten. Ook handig: je kunt de paaltjes gebruiken om bepaalde ruimtes van de feestlocatie af te schermen voor publiek. Mag er bijvoorbeeld niemand in de opslagruimte of in de keuken komen, dan zet je de afzetpaaltjes neer om ervoor te zorgen dat mensen hier ook echt niet naartoe gaan. Staan er paaltjes, dan weten mensen dat ze hier niet achter mogen komen.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!