Back Back Nieuws

Drie BID Personality Awards uitgereikt voor betrokkenheid, enthousiasme en steun

01 oktober 2015
Tijdens een bijeenkomst van de Adviesraad van de Big Improvement Day zijn dinsdagavond 29 september drie BID Personality Awards uitgereikt aan John Fentener van Vlissingen (president-commissaris BCD Group), Hans van der Kooij (DGA Caesar Groep) en Dick Sluimers (bestuursvoorzitter APG Groep).

Statusupdate BV Nederland
De Big Improvement Day is een jaarlijks evenement waar sinds 2008 de top van de Nederlandse overheid, bedrijfsleven, wetenschap en media elkaar op de derde dinsdag in januari ontmoeten, de krachten bundelen en vernieuwende samenwerkingen aangaan. De Big Improvement Day geeft een jaarlijkse statusupdate van de BV Nederland en heeft als doel een beeld te geven van wat er goed gaat in ons land en wat er door samenwerking allemaal nog beter kan.

Betrokkenheid
John Fentener van Vlissingen, Hans van der Kooij en Dick Sluimers hebben aan de bakermat gestaan van de Big Improvement Day en hun jarenlange betrokkenheid, enthousiasme en steun hebben ervoor gezorgd dat het evenement is uitgegroeid tot een platform waar de publieke en private sector daadwerkelijk de handen ineen slaan en met bevlogenheid en lef de toekomst van Nederland vormgeven.

Negende editie
De negende editie van de Big Improvement Day vindt plaats op dinsdag 19 januari 2016 in het AFAS Circustheater in Den Haag. Het thema van deze negende editie is ‘Talent’. Big Improvement Day is een initiatief van adviesbureau Winkelman Van Hessen.

Foto: John Fentener van Vlissingen (links) en Ralph van Hessen (rechts). 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!