Back Back Nieuws

Down Under opent pop-up tourcamping in Nieuwegein

05 juni 2015
Liefhebbers van de Tour de France kunnen vanaf 1 juli aanstaande verblijven op het recreatieterrein van Down Under. Down Under is een recreatie,- horeca,- en watersportlocatie in Nieuwegein. Deze pop-up camping biedt gasten de mogelijkheid om ‘le Grand Départ’ van dichtbij mee te maken en daarbij te genieten van de verschillende recreatiemogelijkheden op het terrein.

De camping ligt dichtbij het parcours van zowel de eerste als de tweede etappe. Via de fietsbrug naast de camping, fiets je in minder dan 10 minuten naar een goede plek langs het parcours. Daarnaast is de camping erg makkelijk bereikbaar vanaf de verschillende snelwegen en toegangswegen rond Utrecht tijdens ‘le Grand Départ’.

Volwaardige camping
Manager Marcel Strijland is erg enthousiast: ‘Op deze tijdelijke tourcamping zijn goede faciliteiten aanwezig om ervoor te zorgen dat het de kampeerder aan niets ontbreekt. Voor zowel campers als tenten zijn er ruime en nette plekken. Uiteraard zijn er voldoende en schone sanitaire voorzieningen en kunnen de gasten gebruik maken van het strand, de watersportmogelijkheden of even bijkomen in een van de horecagelegenheden op het terrein. Wij dragen als locatie sport een warm hart toe en we zijn er trots op dat de tour zo dicht langs Nieuwegein komt!’

Van 1 tot en met 6 juli
De camping is geopend van 1 juli tot en met 6 juli. Tijdens deze dagen zijn er in en rond de stad tal van activiteiten. Culturele activiteiten zoals festivals, sport events zoals de toerversie en natuurlijk het hoogtepunt: de Tour de France zelf. De presentatie van de tour deelnemers op 2 juli, de eerste etappe op 4 juli en de start van de tweede etappe op 5 juli in het centrum van Utrecht.

Foto: Eric Kleinberg - EBK Photography

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!