Donselaar Tenten kijkt terug op een succesvol carnavalsfeest Donselaar Tenten kijkt terug op een succesvol carnavalsfeest
Back Back Nieuws

Donselaar Tenten kijkt terug op een succesvol carnavalsfeest

04 april 2019

Donselaar Tenten heeft dit jaar voor het eerst de tenten geleverd voor het Carnavalsfeest van de Merx in Berghem. Het zalencentrum pakte ook dit jaar flink uit. Zes jaar geleden besloten zij vanwege de toegenomen drukte tijdens carnaval -en omdat ze iets nieuws wilden brengen- om een tent achter het zalencentrum neer te zetten. En dat was een groot succes.

Donselaar Tenten mocht drie keer een VIP Paviljoen plaatsen van 20x55 meter, 10x25 meter en 15x10 meter. De tenten werden met elkaar gekoppeld, waardoor er een immens grote doorloop werd gecreëerd. De grote tent werd gebruikt als feestruimte en de twee kleinere tenten werden ingezet als kinder-speelparadijs en eet- en drinkgelegenheid. Bij de ingang werd ook een Pagodetent geplaatst, zodat de carnavalsvierders droog ontvangen konden worden.

Het carnavalsfeest was een enorm succes en alle avonden waren uitverkocht. Er werd flink geïnvesteerd in aankleding en uitstraling, waardoor het een echt beleving was voor de bezoekers.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!