Tim SeldersTim Selders
Back Back Trends

Dit zijn de sprekers van de toekomst

06 mei 2019

Aan keynote sprekers tegenwoordig geen gebrek. Maar welke spreker heeft de achtergrond en boodschap die het beste aansluiten op jouw merk, event en doelgroep? Als één partij dit kan weten, dan is het Quality Bookings. Dit vooruitstrevende Nederlandse sprekersbureau bouwt merken rondom de meest veelbelovende sprekers en wijst 5 persoonlijkheden aan die nu en in de komende jaren hun stempel op de sprekerswereld drukken:

Niels Houtepen

Niels Houtepen is van alle markten thuis. Deze succesvolle ondernemer, directeur, producent, presentator en illusionist trekt volle zalen met theatervoorstellingen waarin eigentijdse illusies, bizarre mindexperimenten en persoonlijk leiderschap centraal staan. Zijn optredens zijn niet alleen razend populair in de consumentenmarkt, maar trekken ook volop de aandacht in het bedrijfsleven.

Niels gebruikt de kracht van illusie om mensen uit de schaduw in het licht te laten stappen. Eerder trad hij op voor onder andere de FD Mediagroep, AFAS Software, Multicopy en rondreizend theaterfestival de Parade.

 • Niels Houtepen
  Niels Houtepen
 • Deborah Nas
  Deborah Nas
 • Tim Selders
  Tim Selders
 • Fabio D’Agata
  Fabio D’Agata
 • Dit zijn de sprekers van de toekomst

Deborah Nas

Net als Niels behoort Deborah Nas tot de meest geboekte sprekers van Nederland. Deze hoog aangeschreven technologie-ondernemer en hoogleraar aan de TU Delft weet meer van technologische innovatie dan wie ook in de sprekersbranche. Daarnaast is ze in staat om haar vakkennis te vertalen naar een begrijpelijke lezing die het publiek informeert en inspireert.

Eerder sprak Deborah op events als de SURF Onderwijsdagen, de Noorderlinkdagen en Exact Live. Een lezing van deze felbegeerde keynote spreker geeft een intrigerende blik op de toekomst van technologische vooruitgang en de gevolgen daarvan voor de maatschappij en het bedrijfsleven.

Tim Selders

Organisaties krijgen veelvuldig te maken met complexe vraagstukken waarvoor niet direct een oplossing voorhanden lijkt. Dit vraagt om een nieuw probleemoplossend perspectief zoals alleen Design Thinking dat kan bieden. Deze methode van ontwerpdenken is geen wondermiddel in elke situatie, maar in de juiste context kunnen bedrijven er bergen mee verzetten.

Futurist Tim Selders is een bekend Design Thinker met een rijke achtergrond in zijn vakgebied. Met boeiende lezingen leert hij organisaties om meer grip op de toekomst te krijgen door te denken als een ontwerper. Een aanrader voor elke toekomstgerichte organisatie.

Fabio D’Agata

Fabio D’Agata is bekend van zijn boek en gelijknamige methode Intelligent Bewegen. Deze keynote spreker biedt met zijn beweegfilosofie een baanbrekende benadering van bewegen die aanslaat in het bedrijfsleven en ver daarbuiten. In zijn methode stelt hij sportieve vaardigheden in dienst van persoonlijke doelen, die vaak in lijn zijn met bedrijfs- of afdelingsdoelen.

Het levert verrassende resultaten op, want na een lezing blijken mensen ineens hele andere keuzes te maken op het gebied van beweging. Fabio sprak eerder al voor grote organisaties organisaties en helpt medewerkers en teams om vanuit persoonlijke ambities te floreren.

Jesse Bleekemolen

Op zijn twaalfde loopt hij stage bij Eyeworks (inmiddels Warner Bros) en op zijn zestiende begint hij aan zijn eerste filmproductie: de indrukwekkende Nederlandse speelfilm Fataal. Ook daarna blijft regisseur, producent en ondernemer Jesse Bleekemolen aan de weg timmeren met nieuwe films, series, een schoolprogramma, een theatervoorstelling en een documentairereeks.

Als spreker is het zijn missie om verhalen te vertellen die er toe doen. Bijvoorbeeld over succesvol ondernemen op jonge leeftijd, maar ook over zinloos geweld – het thema dat terugkeert in veel van zijn producties. Organisaties met een jonge doelgroep zijn dan ook enthousiast over deze spreker.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!