Dit zijn de komkommercolumnisten van 2019Dit zijn de komkommercolumnisten van 2019
Back Back Column

Dit zijn de komkommercolumnisten van 2019

11 juli 2019

De #komkommercolumn doorloopt sinds 2013 de zomer met inspirerende columns van vakgenoten. We starten volgende week alweer met de 6e editie.  Maak deze week alvast kennis met de columnisten van deze zomer:

Rens de Jong, dagvoorzitter

De afgelopen 10 jaar presenteerde Rens meer dan 750 evenementen, zowel in het Nederlands als Engels. In 2014 werd hij gekozen tot beste dagvoorzitter van Nederland. Hij presenteerde verschillende televisieprogramma’s voor RTLZ en is nu te horen op BNR Nieuwsradio met het programma Werkverkenners. Zijn specialisme ligt op het gebied van innovatie, duurzaamheid, human capital en alles wat het ondernemerschap raakt.

 • Dit zijn de komkommercolumnisten van 2019
  Rens de Jong
 • Dit zijn de komkommercolumnisten van 2019
  Iris van Casteren
 • Dit zijn de komkommercolumnisten van 2019
  Mildred Hofkes
 • Dit zijn de komkommercolumnisten van 2019
  Robbert Braak
 • Dit zijn de komkommercolumnisten van 2019
  Simone van Trier
 • Dit zijn de komkommercolumnisten van 2019
  Marga Groot Zwaaftink
 • Dit zijn de komkommercolumnisten van 2019
  Natasja Snelling Berg en Jennifer van der Schaaf

Iris van Casteren, spreker/communicatie-expert Shakespeare

Als communicatie-expert en onderzoeker legt Iris verbanden tussen Shakespeare en onderwerpen die het bedrijfsleven en de maatschappij raken: duurzaamheid, leiderschap en strategie. Zij geeft workshops aan managers en managementteams en ontwikkelt leerstrategieën voor deze groepen, geïnspireerd door Shakespeare. In haar voordrachten spiegelt zij de thema’s van een congres aan Shakespeare’s werken.

Mildred Hofkes, Initiatiefnemer Dutch Davos Circulair Leiderschap Conferentie 28 nov 2019, Owner BHRM Reputatie-Stakeholderonderzoek

Als initiatiefnemer gelooft Mildred in de kracht van het samenbrengen van bestuurders in de haar leiderschapsforum voor en door circulaire bestuurders. Thema 'van lineair naar circulaire bestuursvormen’.

Robbert Braak, coach/spreker m.b.v. filmfragmenten

Robbert coacht en traint coaches, managers, managementteams, organisaties en ontwikkelt leer- en leidersschapsprogramma’s voor deze groepen. Geeft interactieve filmlezingen en zorgt dat op congressen en events het juiste gesprek wordt gevoerd. Dat doet hij aan de hand van op maat geselecteerde filmfragmenten.

Simone van Trier, dagvoorzitter

Veelzijdig, ervaren, energiek en nieuwsgierig. Dat zijn kenmerken die op Simone en haar werk van toepassing zijn. Graag draag zij bij aan een ontmoeting waarbij open, eerlijk en met respect voor elkaars mening en achtergrond gesproken wordt. Goede communicatie is de sleutel tot elk succes. Daarnaast ondersteunt Simone sprekers bij de opbouw en vorm van hun verhaal. Als het verhaal goed in elkaar zit komen de presentatievaardigheden vaak vanzelf.

Marga Groot Zwaaftink, event designer, directeur Event Canvas Collective The Netherlands, eigenaar CommGres congresbureau

Marga ontwerpt al 20 jaar events met een focus op de Nederlandse markt. Ze is  Managing Director van CommGres en heeft innovatie op de agenda gezet bij verschillende bedrijven en dat met een pragmatische en enthousiaste aanpak die besmettelijk is voor de teams waarmee zij werkt. Marga leidt de ontwikkeling van Event Design Collective in Nederland.

Natasja Snelling Berg en Jennifer van der Schaaf, partners Tatarataa! stage your brand

Natasja en Jennifer zijn bevlogen vakvrouwen die je helpen jouw verhaal te vertellen. Over je bedrijf, je merk, een nieuw product of misschien wel over en voor je mensen. Wat dat verhaal precies is, ontdekken ze samen. Zodra het is gevonden, scherpen zij het aan, gieten het in een creatief concept en zetten het op een podium. Daardoor creëren ze niet alleen een wauw-effect dat blijft hangen, maar zorgen ze ook dat de mensen uit jouw publiek ambassadeurs worden: ze vertellen het door. Zo wordt een gewoon bedrijfsevenement een overtuigend verhaal met impact.

De komkommercolumns van 2019

Simone van Trier

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!