Dit zijn de 10 meest geboekte online sessiesDit zijn de 10 meest geboekte online sessies
Back Back Nieuws

Dit zijn de 10 meest geboekte online sessies

05 oktober 2020

Steeds meer organisaties ontdekken dat ze met webinars en online events hun doelgroep toch nog op een effectieve en interactieve manier kunnen bereiken. Zeker nu we met maximaal 30 personen in één ruimte mogen zijn en thuiswerken voorlopig de norm blijft, groeit de aandacht voor online lezingen. Worstel je op dit moment ook met vragen als: hoe houden we verbinding met elkaar op afstand, hoe blijven we gemotiveerd, hoe voorkomen we stress of wat betekent corona voor ons business model? De sprekers van deSpreker.nl kunnen jou hierbij helpen.

Om je alvast op weg te helpen zie je hieronder de 10 meest geboekte online lezingen en trainingen van dit moment. Op willekeurige volgorde:

1. Rob Urgert en Joep van Deudekom | Humor in het coronatijdperk

Je kent Urgert en Van Deudekom waarschijnlijk als presentatieduo van hun populair wetenschappelijke tv-programma’s als Tussen de Oren, De Kwis en Het Instituut.Ze kunnen voor jouw online event twee interactieve en humoristische quizzen verzorgen.

2. Kim Jansen | Generaties op de werkvloer
Sociaal psycholoog Kim Jansen verbindt generaties op de werkvloer. Tijdens dit webinar worden deelnemers meegenomen in de wereld van de 5 generaties op de werkvloer. Kim zet de generatieverschillen op herkenbare en geestige wijze uiteen.

3. Rob de Haas | Effectief en energiek digitaal vergaderen

De situatie dwingt ons nu om ons vergadergedrag flink aan te passen, want vergaderen zoals in het voor-Coronatijdperk gaat ons snel uitputten en vervelen als we dit online voortzetten. Wat werkt het dan wel?

4. Thijs Launspach | Werk kan ook uit - tips tegen stress

Psycholoog en stress-expert Thijs Launspach bindt de strijd aan met beroepsziekte nummer 1: burn-out. En ook nu we thuiswerken hebben we te maken met veel stress. Ontdek tijdens zijn webinar waarom er zoveel mensen thuis zitten met een burn-out en welke tips tegen stress in je werk en in je leven in praktijk erg goed werken.

5. Katja Staartjes | Topteams - samen bergen verzetten
Een klimexpeditie is dé ultieme test op het gebied van samenwerken, vertrouwen, veerkracht en persoonlijk leiderschap. Katja Staartjes, de eerste Nederlandse vrouw die de Mount Everest beklom, deelt haar waardevolle expeditie-ervaringen in dit webinar. Ontdek hoe je samen verder komt, ook als de druk oploopt. Haal meer uit je team en uit jezelf.

6. Muriel Dalmulder | Happy en Productive @ Home
Tijdens dit interactieve en diepgaande programma van Gecertificeerd NLP trainer Muriël Dalmulder ga je aan de slag met het verhogen van jouw 1) inner happiness, 2) balans 3) productiviteit. Je gaat aan de slag met een aantal persoonlijke acties en een accountability buddy om direct jouw Happiness en Productiviteit te vergroten.

7. Patrick van Hees | Geluk in coronatijd

Hoe blijf je toch gelukkig in deze uitdagende corona-tijd? Hoe kun je beter omgaan met tegenslagen? Aan welke geluksvoorspellers kun je nu extra aandacht geven? In het inspirerende webinar ‘Geluk in tijden van corona’ vertaalt geluksexpert Patrick van Hees wetenschappelijke inzichten op een humoristische en laagdrempelige manier naar de praktijk van alledag.

8. Steven van Belleghem - The offer you can’t refuse

Steven van Belleghem is een bekende internationale keynote-spreker op het gebied van klantgerichtheid binnen een digitale omgeving, innovatie en de toekomst van marketing.

9. Rick van Asperen | Groeien vanaf je eigen (thuis)werkplek!

Eén van de best beoordeelde sprekers is de multi-inzetbare Rick van Asperen. Hij wordt geboekt voor prikkelende webinars (hij heeft zijn eigen professionele studio!) over persoonlijk leiderschap en samenwerken. Zijn lezingen hebben prikkelende titels als ‘De groeten met moeten’, ‘Brainpower’ en ‘Help, mijn collega heeft een veel te groot ego’. 

10. Erik Scherder | Uitdagingen voor het brein

Erik Scherder behoort tot één van de meest geboekte sprekers van Nederland. Hij kan als neuropsycholoog vol passie vertellen over het brein, met name over de relatie tussen beweging, gedrag en onze mentale gezondheid.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!