Dit uitje kan WEL met je collega'sDit uitje kan WEL met je collega's
Back Back Nieuws

Dit uitje kan WEL met je collega's

10 november 2020

Zo richting de decembermaanden is er grote behoefte om het jaar positief en waar mogelijk samen af te sluiten. Het zakelijk evenementenbureau Fort Evenementen heeft hierop ingespeeld met een coronaproof Autopuzzel Kerstuitje.

Autopuzzeltocht

De basis van het kerstuitje is een ouderwets gezellige autopuzzeltocht. Aan het begin coronatijd bedacht het evenementenbureau een eerste autopuzzeltocht langs de Hollandse forten. Deze zorgde direct voor zoveel enthousiaste reacties dat er een hele website omheen werd ontwikkeld met meerdere routes. Inmiddels zijn hiervan al meer dan 500 verkocht.

Kersteditie voor zakelijke doelgroep

Om hiermee ook hun zakelijke klant te bedienen, is er voor de decembermaand een speciale kersteditie bedacht in de vorm van een coronaproof kerstuitje. In teams van 2 of 3 personen wordt er een rally gereden waarbij de teams in tijdsblokken starten. De teams kunnen onderling met elkaar communiceren via de app en hierop wordt ook de eindejaarsspeech van de directie afgespeeld. Een hilarische competitie, uiteraard inclusief goodiebag met kerstdecoratie voor in de auto. Een goed moment om met elkaar nog een mooie herinnering te maken van dit jaar.

Coronaproof

Naast dit coronaproof kerstuitje is er ook nog het autopuzzelkerstpakket én kunnen bedrijven een route op maat bestellen (bijvoorbeeld een route langs alle klanten).  Al deze initiatieven zijn coronaproof. Bij de autopuzzeltocht hoef je onderweg namelijk niet uit te stappen en bij geen van de uitjes is er groepsvorming. Bij het kerstuitje zit je met 2 of 3 collega’s in de auto (afhankelijk van de maatregelen in december) en start elke auto in een ander tijdsblok.

Bekijk hier de complete inhoud van het autopuzzelkerstuitje.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!