Back Back Nieuws

Disneyland© Paris nodigt event professionals uit voor een open dag

31 oktober 2012
Wanneer u events en congressen in het buitenland organiseert, bent u wellicht benieuwd naar de mogelijkheden van Disneyland© Paris. Business Solutions, de evenementen afdeling van Disneyland© Paris, organiseert een open dag op 17 november a.s., waar u bij kan zijn.

Mogelijkheden
Disneyland© Paris heeft veel te bieden voor zakelijke gasten. Zo kan bijvoorbeeld de twee Disney© Parken na sluitingstijd geopend worden voor geprivatiseerde thema feesten vanaf 50 personen. Tevens zijn er in totaal 23.500 m2 aan vergader faciliteiten en zijn er speciaal voor de zakelijke markt vele team building mogelijkheden ontwikkeld.

Rondleiding
De open dag op 17 november zal beginnen met een privé ontbijt, daarna is er een rondleiding en kunt u alle event- en congres faciliteiten zien. De rondleiding zal tot uiterlijk 12 uur duren. Na die tijd is er voor de deelnemers een entree ticket voor beiden Disney© Parken.

Wilt u graag de avond van tevoren al arriveren? Dan nodigt Business Solutions u uit om gratis te overnachten in Disney’s© hotel New York (max. 4 personen per kamer).

Hebt u interesse om deel te nemen aan deze open dag? Meer informatie vindt u hier.
Aanmelding en vragen kunt u sturen aan: liesbeth.van.heiningen@disney.com

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!