Back Back Nieuws

Discusseer mee op Linkedin: Welke gevolgen heeft de EHEC-bacterie voor cateraars?

10 juni 2011
Het aantal mensen dat in Nederland besmet is met de EHEC-bacterie is opgelopen van zes naar acht. Dat heeft het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) gisteren gemeld.

Voelbaar
Nu Duitsland het alarm op de EHEC-bacterie heeft versoepeld (wat inhoudt dat tomaten, komkommers en andere groenten weer gegeten mogen worden, behalve taugé), is de (eventuele / voorlopige) nasleep voor telers en toeleveranciers waarschijnlijk nog enorm voelbaar!


Wat zijn de gevolgen?

Welke gevolgen heeft de EHEC-bacterie voor cateraars? Hoe spelen cateraars in op de commotie rondom deze uitbraak?

 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!