Back
Nieuws
Wat zijn de gevolgen?
Discusseer mee op Linkedin: Welke gevolgen heeft de EHEC-bacterie voor cateraars?
10 juni 2011Het aantal mensen dat in Nederland besmet is met de EHEC-bacterie is opgelopen van zes naar acht. Dat heeft het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) gisteren gemeld.
Voelbaar
Nu Duitsland het alarm op de EHEC-bacterie heeft versoepeld (wat inhoudt dat tomaten, komkommers en andere groenten weer gegeten mogen worden, behalve taugé), is de (eventuele / voorlopige) nasleep voor telers en toeleveranciers waarschijnlijk nog enorm voelbaar!
Voelbaar
Nu Duitsland het alarm op de EHEC-bacterie heeft versoepeld (wat inhoudt dat tomaten, komkommers en andere groenten weer gegeten mogen worden, behalve taugé), is de (eventuele / voorlopige) nasleep voor telers en toeleveranciers waarschijnlijk nog enorm voelbaar!
Wat zijn de gevolgen?
Welke gevolgen heeft de EHEC-bacterie voor cateraars? Hoe spelen cateraars in op de commotie rondom deze uitbraak?
Goed artikel?
Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!