Back Back Nieuws

Dinnershow Brooklyn Nights toegankelijk voor breder publiek

16 oktober 2015
De succesvolle dinnershow Brooklyn Nights komt met een nieuw concept. Voor het eerst in Nederland kunnen gasten hun eigen dinnershow samenstellen. Door deze slimme bestelfunctie kan men nu al vanaf € 42,50 een avond naar Brooklyn Nights in Studio’s Aalsmeer. Dit is het resultaat van de samenwerking die Studio’s Aalsmeer is aangegaan met Audax Publishing, uitgever van succesvolle tijdschriften zoals Weekend, Party en Vriendin. Een avond uit, compleet met dinnershow, theaterspektakel en afterparty, is nu voor velen binnen handbereik.

Fantastische ervaring
‘Brooklyn Nights is een show die iedereen gezien moet hebben,’ laat Frank Wentink, bedenker van de dinnershow in Nederland, weten. ‘Door de lagere toegangsprijs wordt de show toegankelijk voor een breder publiek, terwijl ze net zo’n fantastische ervaring krijgen.’ Er zijn verschillende upgrades mogelijk, waaronder de keuze voor een viergangen diner en/of het drank- en wijnarrangement.

Het is precies een jaar geleden dat Frank Wentink, een van de meest toonaangevende evenementenorganisatoren van Nederland, Brooklyn Nights in Studio’s Aalsmeer introduceerde. Hij heeft van Brooklyn Nights een spektakel weten te maken dat inmiddels door duizenden mensen gezien is en beoordeeld met een 8,5.

Arrangementen
De naar keuze samen te stellen arrangementen worden gepubliceerd in de weektitels Vriendin, Party en Weekend en zijn exclusief te reserveren via de websites van deze titels (vriendin.nl/dinnershow, weekend-online.nl/dinnershow, en weekbladparty.nl/dinnershow). Dit is de aanzet voor eventueel een bredere inzet van zelf samen te stellen arrangementen.

Fotocredit: EdvdPol

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!