Back Back Nieuws

Dinner in the sky in Las Vegas

08 april 2008
In het mekka van entertainment, waar gokken en geld het dagelijkse leven bepalen, bungelt de Limburgse firma van Stefan Kerkhofs, The Fun Group, boven Las Vegas. Het project ‘Dinner in the sky’ was er immers op uitnodiging van Nokia afgereisd naar de stad waar “the sky the limit” is. Toepasselijker kon het niet.

Nokia lanceerde in Las Vegas hun allernieuwste speeltje en om deze wereldwijde première van de N-serie (een kleine hand/zakcomputer) kenbaar te maken werd beroep gedaan op de Limburgers. De CTIA Wireless 2008 beurs werd geopend door Richard Branson maar buiten waren het de Limburgers die de Amerikanen lieten kennismaken met het unieke concept wat enkele maanden geleden gelanceerd werd in Orlando.

Stefan Kerkhofs: “Dat we net in Las Vegas van start mogen gaan met ons Amerikaans avontuur is echt wel de kers op de taart. Dit is trouwens nog maar het begin want tijdens ons verblijf hebben we nog zeven andere potentiële Amerikaanse klanten ontmoet uit Houston, Los Angeles, New York en enkele andere steden zullen kortelings volgen. Maar het allerbeste is dat deze tafel een vaste opstelling gaat krijgen op de strip van Las Vegas. Vandaar dat we in volle ontwikkeling zijn om een vaste toren te bouwen waaraan vier tafels tegelijk kunnen hangen. Een dinnertoren dus waar 88 personen samen kunnen dineren in de sky”.

“We are from Belgium”, gaat Stefan Kerkhofs fier verder, “wij kunnen niet lang nagenieten want deze week vertrekken er nieuwe tafels naar Dublin en Boedapest. Ook Zuid-Afrika, Dubai, Bratislava, Duitsland en Bulgarije zijn helemaal in de ban van de Limburgse tafel. Dit project gaat zo snel dat we al extra mensen in dienst hebben genomen, naast de ondertussen 14 vaste medewerkers en 200 freelancers zorgen we onrechtstreeks toch ook nog voor een tiental arbeidsplaatsen. Wie zei dat een elastiek niet rekbaar is?”

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!