Back Back Nieuws

Dineren in een tropische plantenkamer

15 december 2014
Hoe maak je van een diner een bijzondere belevenis? Destination Management Company Ovation Holland verraste dinsdag 25 november 200 internationale gasten van een healthcare onderneming met een diner in Arendshoeve 'the Garden of Amsterdam’.

Indoor jungle
In deze 'indoor jungle' was een intieme setting voor een informeel diner gecreëerd. Bij aankomst keken de gasten hun ogen uit, toen ze door een haag van vuurkorven en sfeervolle kandelaars de groene plantenkamer betraden. Binnen vertoefden ze in een omgeving van groene planten, versierd door een overdaad aan oranje amarylissen, uitgelicht door spots en waxinelichtjes. Onder het genot van rouleau van gerookte zalm, parelhoenfilet, truffelmousseline, geroosterde pastinaak en peen met rode Portsaus, hadden de gasten alle gelegenheid tot informeel netwerken.

Lokale expertise
Het internationale gezelschap was in Nederland voor een aantal meetings en congressen in Noordwijkerhout. Ovation Holland organiseerde alle lokale diensten voor deze meetings en het verblijf van de gasten, waaronder het avondprogramma in Arendshoeve. Ovation Holland verzorgt als DMC lokale expertise voor internationale bedrijven die voor een bijeenkomst naar Nederland komen. Het bedrijf organiseert onder meer het vervoer, verblijf, meetings, incentives, congressen en sociale programma's. Ovation Holland is een dochteronderneming van de wereldwijd vertakte MCI Group.

Groen en duurzaam
Arendshoeve ‘the Garden of Amsterdam’  is een overdekte plantentuin met een botanische verzameling planten en vijvers met Koi karpers, op ongeveer 10 minuten van Amsterdam verwijderd. De locatie ligt op een steenworp afstand van luchthaven Schiphol, met uitzicht op de Stelling van Amsterdam (een verdedigingslinie van forten en dijken rondom de hoofdstad, die op de Werelderfgoedlijst van Unesco staat). Arendshoeve is een Centre of Sustainability. Alles is er groen en duurzaam: zelfs de stroom van de indoor mobiele ijsbaan wordt opgewekt door energie uit zonnepanelen.

Foto: fototeam.nl

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!