Destination Wallonia: ontdek de schoonheid van Wallonië met expertise van Kim de LescluzeDestination Wallonia: ontdek de schoonheid van Wallonië met expertise van Kim de Lescluze
Back Back Nieuws

Destination Wallonia: ontdek de schoonheid van Wallonië met expertise van Kim de Lescluze

20 maart 2023

Na jarenlang te hebben gewerkt voor Domein de Grotten van Han, besloot Kim de Lescluze in 2021 dat het tijd was om haar expertise en liefde voor de regio in te zetten om bedrijven kennis te laten maken met de schoonheid van de regio waarin ze woont en werkt. Zo ontstond Destination Wallonia, een platform dat bedrijven helpt bij het organiseren van evenementen en incentives in de prachtige regio van Wallonië.

Sinds de oprichting van Destination Wallonia heeft Kim al verschillende programma's begeleid, waaronder een programma voor Style in Travel. Dit programma omvatte meerdere activiteiten en overnachtingen in de regio Wallonië. Bedrijven uit Nederland weten Kim ook steeds vaker te vinden, omdat ze met haar expertise prachtige programma's kan samenstellen en de regio op een bijzondere manier kan presenteren.

Teambuildingprogramma met 2PK rally en railbiketocht

Het programma voor Style in Travel was een teambuildingprogramma in de regio Spa, met onder andere een 2PK rally en een railbiketocht. Monique Meijer van Style in Travel is zeer te spreken over de samenwerking met Kim. Door de coronaperiode wilden Nederlanders graag dicht bij huis op reis en daarom ontving Monique Meijer diverse aanvragen voor reisjes naar België. Samen met Kim heeft ze al twee mooie pakketreizen samengesteld en uitgevoerd. Monique laat weten: ‘Kim is flexibel, denkt mee en is bovenal een fijn persoon om mee samen te werken.’ Ze hoopt dan ook nog vele groepen naar België te mogen brengen.

Gespecialiseerd in maatwerkprogramma’s

Destination Wallonia is gespecialiseerd in het organiseren van maatwerkprogramma's voor bedrijven. Kim heeft uitgebreide kennis van de regio en kan daardoor programma's op maat samenstellen, afgestemd op de wensen en behoeften van de klant. Hierbij wordt er rekening gehouden met de beschikbare tijd, budget en specifieke interesses van de deelnemers.

Elementen combineren tot een onvergetelijke ervaring

De regio Wallonië heeft veel te bieden. Zo zijn er prachtige natuurgebieden, historische steden en culinaire hoogstandjes. Kim weet als geen ander hoe ze deze elementen kan combineren tot een onvergetelijke ervaring. Zo kan er bijvoorbeeld een wandeltocht worden georganiseerd door de Ardennen, gevolgd door een bezoek aan een lokale brouwerij en een diner in een Michelin-sterrenrestaurant. Of wat dacht je van een bezoek aan het historische centrum van Luik, gevolgd door een kajaktocht over de rivier de Ourthe en een picknick in het bos?

Destination Wallonia biedt een unieke ervaring voor bedrijven die op zoek zijn naar een bijzondere incentive of een geslaagd teambuilding programma. Kim de Lescluze heeft de kennis en ervaring om een programma op maat samen te stellen en de prachtige regio Wallonië op een bijzondere manier te presenteren.

 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!