Back Back Nieuws

'Destination Showcase' Zuid-Afrika in Amsterdam

11 maart 2008
South African Tourism en de Zuidafrikaanse ambassade in Nederland houden samen op 14 maart in Amsterdam een 'Destination Showcase'. De bijeenkomst is bedoeld om Nederlandse meeting professionals te tonen hoe men in Zuid-Afrika óók kan vergaderen.

Business Unusual is al een aantal jaren het thema waarmee Zuid-Afrika zich als bijzondere bestemming afficheert voor de zakelijke markt. Het bijzondere karakter en de diversiteit van het land zijn kernbegrippen binnen dit succesvolle Zuidafrikaanse concept voor de internationale zakenwereld.

Ambassadeur Hlengiwe Buhle Mkhize van Zuid-Afrika en South African Tourism presenteren het concept 14 maart in een typisch Zuid-Afrikaanse sfeer in Amsterdam. En maken daar duidelijk, hoe Business Unusual inkopers en planners van zakelijke evenementen tal van mogelijkheden biedt om traditionele elementen in hun arrangementen op te nemen. En daarmee tegelijkertijd een bijzondere koppeling te leggen met aspecten vanhet authentieke leven endenken en de cultuur van het land.

'Een traditionele Zuid-Afrikaanse aanpak van zakendoen, maar dan wel met een universele aantrekkingskracht, kan werkelijk van alles omvatten', aldus ambassadeur Mkhize. 'Dat laten we tijdens onze showcase graag aan iedereen zien'.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!