Back Back Nieuws

deSpreker.nl sponsort keynotesprekers Evenementcontact

16 februari 2016
Sprekersplatform deSpreker.nl is een van de sponsoren van Evenementcontact 2016 op donderdag 18 februari in de RAI. Topsprekers Ruud Veltenaar en Jan van Setten komen deze middag namens deSpreker.nl spreken in seminarruimte 1. 

Ruud Veltenaar 
Ruud Veltenaar behoort tot de meest gevraagde en best geëvalueerde sprekers in Nederland met 9,1 als gemiddelde score. In essentie spreekt en schrijft Ruud over de kolderieke en disruptieve trends en ontwikkelingen waarmee mensen en instituten worden geconfronteerd. Veelal met humor, zelfspot en haarscherpe analyses en altijd vertaald naar de impact op ons leven en werk.

Volgens Ruud verkeert de wereld niet alleen in een aantal crises, maar ook in een transformatie naar een volgende fase in onze beschaving. De focus verschuift van welvaart naar welzijn en van ‘ego naar eco’.  In zijn lezing vertelt hij welke invloed deze transformatie heeft op de live-communicatie branche.

Jan van Setten
Jan van Setten is een veelgevraagd expert in gedragsverandering, klantgerichtheid en persoonlijk leiderschap. Jan heeft een grote impact als spreker door zijn ‘aangenaam confronterende’ stijl, humor en energie. Jan van Setten inspireert en krijgt via zijn lezingen mensen in beweging op een authentieke manier.

Jan van Setten geeft energieke en professionele lezingen en workshops met gegarandeerd voor ieder een aantal eye-openers. Hij brengt het DIMmen in plaats van het DIPpen aan het licht. Oftewel Denken In Mogelijkheden in plaats van Denken In Problemen. In hoog tempo komen op interactieve wijze inzichten en gereedschap voorbij die u direct kunt toepassen in uw eigen praktijk.

Op de foto: Jan van Setten

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!