deSpreker.nl met eigen podium op EventSummitdeSpreker.nl met eigen podium op EventSummit
Back Back Nieuws

deSpreker.nl met eigen podium op EventSummit

11 april 2022

Aanstaande donderdag is het zover, dan vindt de 14e editie plaats van EventSummit in de Jaarbeurs Utrecht. Op deze beurs maak je kennis met honderden exposanten die jou kunnen helpen om een sterk event neer te zetten. Van eventlocaties en artiesten, tot dienstverleners gespecialiseerd in evenementbenodigdheden, sprekers, techniek en AV. deSpreker.nl is één van de exposanten op EventSummit. Naast een stand hebben zij ook dit jaar weer een eigen podium.

Paul Smit en Daan Jensen

Er staan 5 lezingen op het programma, waarbij iedere beursbezoeker gratis kan aanschuiven. Zo spreekt van 12:30 tot 13:00 Paul Smit. Filosoof en cabaretier Paul Smit is expert op het gebied van het menselijk brein en haakt in op thema’s als samenwerking, innovatie, beïnvloeding en verandering. Om 13:30 belicht Daan Jensen hoe (top)sporters komen tot hun bijzondere prestaties en welke inzichten we daaruit kunnen inzetten in ons dagelijks werk.

Judith Webber en Vrije Denkers

Ook na de middag staan er nog drie sprekers op het programma, zoals om 14:15 Judith Webber. Judith Webber inspireert leiders, HR professionals en docenten om voorbeeldmakers te zijn. Om mensen uit te nodigen hun waarde in te zetten. Daarna is het om 15:15 de beurt aan Vrije Denkers Arthur Kruisman en Patrick Donath. Zij geven lezingen en workshops over het verkleinen van het gat tussen denken en doen. Woon de preview bij van hun nieuwste workshop ‘Nu is beter dan binnenkort’.

Tom Sligting

Despreker.nl op EventSummit sluit af met Tom Sligting om 16:15.
Comedian en keynote speaker Tom verzorgt de lezing ‘Wat kunnen we leren van een Octopus over aanpassingsvermogen?’


De toegang is gratis voor opdrachtgevers van evenementen. Wil je een bezoek brengen aan deSpreker.nl, dan kan je hen vinden bij de Dienstverleningstands, vlakbij het horecaplein.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!