Back Back Nieuws

Den Haag Marketing wint 'Silver Award' tijdens M&IT Awards in Londen

09 maart 2012
Den Haag Marketing heeft tijdens de M&IT Awards in Londen afgelopen maandag de Silver Award voor beste overzeese Convention Bureau in de congresindustrie in de wacht gesleept. De eerste prijs, de Golden Award, ging naar Monaco. Den Haag nam het verder op tegen Wenen, Malta en Zwitserland.

 

Waardering van de klanten

Marco Esser, directeur a.i. Den Haag Marketing: ‘Er is geen betere voldoening dan de waardering van de klanten zelf. Het is de eerste keer dat we genomineerd zijn en om dan direct beloond te worden met een Silver Award is fantastisch! Het biedt bovendien een solide basis voor ons werk in de Britse markt.’

 

Service en kwaliteit in dienstverlening

Den Haag was in 2011 de tweede congresstad van Nederland. Het Convention Bureau van Den Haag Marketing adviseert en begeleidt kosteloos partijen bij het organiseren van zakelijke bijeenkomsten of congressen. Den Haag Marketing heeft ruime ervaring op het gebied van het werven van (associatie)congressen, meetings en incentives. In alles wat Den Haag Marketing voor partijen kan betekenen, staan een hoge mate van service en kwaliteit in dienstverlening voorop.

 

Best practices benadrukken

De Meeting & Incentive Travel Industry Awards bestaan inmiddels meer dan 15 jaar. Het is daarmee een gevestigde awarduitreiking en heeft als doel de best practices uit de markt te benadrukken. Dit gebeurt door de gebruikers van die diensten en services te laten stemmen. Het is het enige Britse stemsysteem waar klanten de uitkomst bepalen. De uitkomsten van de stemming staan onder toezicht van het onafhankelijke Audit Bureau of Circulation om de kwaliteit te waarborgen.

 

Categorieën

Er zijn verschillende categorieën variërend van het beste hotel, beste conferentiecentrum, beste luchtvaartmaatschappij of het beste Convention Bureau. In totaal brachten ruim 8500 lezers van het blad hun stem uit. Meer informatie over de awards is te vinden op www.meetpie.com/awards.

 

Op de foto: Paul Swain (l), acquisiteur voor de UK, en Marinke van Dongen (r), accountmanager bij Den Haag Marketing

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!