Back Back Nieuws

Den Haag Marketing in de race voor Best Overseas Convention Bureau

19 januari 2012
Lezers van het Britse magazine M&IT (Meeting & Incentive Travel) hebben Den Haag Marketing genomineerd als beste overzeese Convention Bureau in de congresindustrie. Den Haag neemt het op tegen Wenen, Monaco, Malta en Zwitserland. De winnaar wordt op 5 maart in Londen bekend gemaakt.

Uitblinken in serviceverlening
Marco Esser, directeur a.i. Den Haag Marketing: ‘Ik ben supertrots op onze medewerkers. De andere genomineerde Convention Bureaus beschikken stuk voor stuk over veel grotere budgetten, maar onze medewerkers blinken echt uit in serviceverlening. Dat wordt met deze nominatie door klanten beloond.’

Gevestigde awarduitreiking
De Meeting & Incentive Travel Industry Awards bestaan inmiddels meer dan 15 jaar. Het is daarmee een gevestigde awarduitreiking en heeft als doel de best practices uit de markt te benadrukken. Dit gebeurt door de gebruikers van die diensten en services te laten stemmen. Het is het enige Britse stemsysteem waar klanten de uitkomst bepalen. De uitkomsten van de stemming staan onder toezicht van het onafhankelijke Audit Bureau of Circulation om de kwaliteit te waarborgen. Er zijn verschillende categorieën variërend van het beste hotel, beste conferentiecentrum, beste luchtvaartmaatschappij of het beste Convention Bureau. De winnaars worden op maandag 5 maart bekend gemaakt tijdens een galadiner in Londen. In elke categorie is een ‘Gold’, ‘Silver’ en een ‘Bronze’ winnaar. Meer informatie over de awards is te vinden op www.meetpie.com/awards.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!