DEMO Productions viert 24-jarig bestaanDEMO Productions viert 24-jarig bestaan
Back Back Nieuws

DEMO Productions viert 24-jarig bestaan

08 mei 2023

1 mei was een speciale dag voor DEMO Productions. Het van oorsprong Limburgse bedrijf, gespecialiseerd in licht, geluid en video, vierde namelijk haar 24-jarige bestaan. Een goed moment om terug te blikken, maar vooral ook vooruit te kijken.

 

Wat in 1999 als een uit-de-hand-gelopen hobby begon in een garagebox in Noorbeek, is nu uitgegroeid tot een solide bedrijf met vestigingen in Ulestraten en Baarn. Met klanten in heel Nederland, België en daar buiten, heeft directeur en oprichter Vianney Demollin een stabiel bedrijf opgebouwd met inmiddels twintig fulltimers en een grote groep freelancers.

Flexibiliteit voorop

DEMO Productions heeft de afgelopen 24 jaar mooie en vooral diverse projecten gerealiseerd. Het bedrijf richt zich dan ook op een aantal segmenten: bedrijfsevenementen, theater, concerten & festivals, modeshows en tv & studio. Hierbij draait alles om flexibiliteit binnen DEMO Productions. ‘Die extra stap zetten om mee te kunnen denken met klanten en hen de juiste oplossing te kunnen bieden, daar zit de kracht in als techniekleverancier’, aldus Vianney Demollin.

Groei op meerdere vlakken

Door de gestage groei van de laatste jaren, zelfs in coronatijd, werd het vorige pand uiteindelijk te klein. Om de groei te kunnen huisvesten werd eind 2022 een mooie nieuwe loods met kantoren betrokken. Dat geeft ruimte om de komende periode niet alleen te groeien in inventaris, maar zeker ook in expertise en vakmanschap. Want met de juiste combinatie van die drie zaken is Vianney Demollin overtuigd dat ze ook in de toekomst het verschil kunnen maken.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!