Back Back Nieuws

Deloitte participeert in horeca academie

13 september 2007
Deloitte MKB Accountancy & Advies is per 1 september 2007 participant geworden in de Horeca Ondernemers Academie. Dit initiatief begeleidt (startende) horecaondernemers in Nederland met als doel het rendement van hun bedrijf te verbeteren. Deloitte MKB Accountancy & Advies gaat actief participeren in de trainingen en workshops en een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van nieuwe trainingsmodules. Primair doel: rendementsoptimalisatie en professionalisering van de bedrijfsvoering.

Mark Tamsma, manager en horecadeskundige bij Deloitte MKB Accountancy & Advies: “Het rendement in de horeca staat veelal niet in verhouding tot de aanzienlijke arbeidsinzet van de horeca-ondernemers. Interactieve kennisuitwisseling vormt een belangrijk

basisingrediënt om de kwaliteit van de bedrijfsvoering en daarmee het rendement te verbeteren."

Deloitte MKB Accountancy & Advies is al jarenlang marktleider in de horeca en beschikt daardoor over uitgebreide multidisciplinaire horeca-expertise.

“Wij richten ons primair op horecaondernemers met groei-ambities in de breedste zin des woords. Horecaondernemers die deelnemen aan activiteiten van de Horeca Ondernemers Academie streven naar onze mening hetzelfde doel na. Voor deze groep horecaondernemers zijn wij graag bereid om een actieve bijdrage te leveren aan de verwezenlijking van deze doelen”.

Hans Leenhouts, projectleider Horeca Ondernemers Academie: “Zonder de actieve bijdrage van de ondersteunende partners, zoals in dit geval Deloitte, bereiken we veel minder ondernemers. Daardoor zouden we kansen missen om ondernemers te helpen.”




 
 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!