Back Back Nieuws

Delft marketing haalt RTC Europe congres naar Delft

14 juli 2012
Van 26 tot en met 28 september 2013 wordt de eerste editie van de Revit Technology Conference Europe in Delft georganiseerd. De congreswerving van Delft Marketing heeft haar vruchten afgeworpen. De organisatie van het congres heeft voor Delft als stad van de Europese première gekozen. Er worden zo’n 150 deelnemers, vooral architecten en bouwkundigen, verwacht.

Compact en historisch
Het centrale thema van dit congres is BIM (Bouwwerk Informatie Modellering), een 3D-techniek die door de eerder genoemde doelgroepen wordt gebruikt. Het congres vindt al jaren plaats in Australië en heeft in 2011 haar eerste Amerikaanse editie gehad. Het programma zal plaatsvinden op diverse locaties in de binnenstad zoals Museum het Prinsenhof, Lambert van Meerten, De Waalse Kerk en het Meisjeshuis. Kortom, een combinatie van compact en historisch; één van de unique selling points van Delft als congresstad.

Stad van de toekomst
De bereikbaarheid van Delft vanuit internationale bestemmingen via Schiphol en Rotterdam The Hague Airport was doorslaggevend voor de initiatiefnemer Silvia Taurer van Living Room Craftz, die uit Delft afkomstig is. Daarnaast is Delft volgens hen de stad van de toekomst op het gebied van technologie.

Delft Marketing heeft tijdens het wervingstraject diverse advies- en bemiddelingsgesprekken gevoerd, site-inspections georganiseerd, een bidbook aangeboden en was algemeen aanspreekpunt tot het moment dat het congres een PCO - professionele congres organisator – had geselecteerd.

Congresloket
JNV Congres Management neemt met de conference manager en initiatiefneemster Silvia Taurer van LivingRoomCraftZ (LRCZ) de organisatie op zich. Het onlangs geopende congresloket van Delft Marketing gaat nog een rol spelen in het beschikbaar stellen van tekst- en beeldmateriaal, lokale netwerk op de been brengen, kennis over de congresbranche in Delft delen en promotiemateriaal voor in de congrestas ontwikkelen.

Foto: Congres in de Van Der Mandelezaal van Museum het Prinsenhof, één van de locaties tijdens RTC Europe.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!