Back Back Nieuws

Deelnemerslijst Festivak op 13 en 14 november 2013 online

11 oktober 2013
Festivak vindt plaats op woensdag 13 en donderdag 14 november a.s. in de Jaarbeurs Utrecht. Tijdens Festivak word je compleet op de hoogte gebracht van alle trends en ontwikkelingen binnen de branche. Op de beursvloer ontmoet je toonaangevende leveranciers die producten en/of diensten aanbieden om publieksevenementen naar een hoger niveau te tillen. Inmiddels staat de deelnemerslijst online op de website. En iedere dag wordt deze lijst aangevuld.

Watermanagement
Breng bijvoorbeeld een bezoek aan de leveranciers die zich bezig houden met watermanagement. Want watervoorziening is één van de eerste aandachtspunten waar organisatoren van buitenevenementen over moeten nadenken. Waar haal ik (schoon) water vandaan en nog belangrijker: waar laat ik mijn afvalwater? Bezoek de stands van MTD, TwT en WTL om alles over dit onderwerp te weten te komen.

Podia en tijdelijke constructies
Daarnaast zijn ook de bouwers/verhuurders van podia en tijdelijke constructies ruim vertegenwoordigd op Festivak. Denk hierbij aan Spijkerman Evenementenverhuur: begonnen als marktkramenverhuurder, nu een veelzijdige partner in de verhuur van podia, tenten, meubilair en vele andere zaken. Maar ook Stageco Nederland is vertegenwoordigd op de beurs. Met hun lijfspreuk ‘If you can imagine it, we can build it’ is geen uitdaging te groot en artiesten zoals The Rolling Stones, U2, Bon Jovi en Bruce Springsteen hebben al meerdere malen een beroep gedaan op Stageco.

Kortom
Laat je verrassen door het diverse aanbod van leveranciers op de beursvloer. En ook Festivak kijkt over de grenzen heen. Er zullen namelijk diverse internationale leveranciers aanwezig zijn. Ontmoet nieuwe bedrijven of versterk je huidige contacten.

Een bezoek aan Festivak is na registratie kosteloos. Je kunt tevens kosteloos deelnemen aan het lezingenprogramma dat is samengesteld in samenwerking met de brancheverenigingen en mediapartners.

Kijk hier voor meer informatie of om je te registreren.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!