Back Back Nieuws

Deelname aan Carnavalsoptocht in Rio de Janeiro als incentive

03 februari 2011
Brazilië is een bijzondere bestemming voor bedrijfsreizen en incentives: goed eten, rijke cultuur, mooie stranden, wereldse allure en toegankelijke mensen. Rio de Janeiro is de gateway teneinde om al deze kwaliteiten te ontdekken.

 

Grootste openluchevenement

Liberty Latin America biedt in maart een speciale incentive reis aan om Rio de Janeiro op zijn mooist te ontdekken, namelijk tijdens het grootste openluchtevenement ter wereld: Carnaval! Het is een hele belevenis om de enorme Carnavalsoptocht te aanschouwen, maar veel leuker is om met relaties of collega’s deel te nemen aan deze optocht.

 

Eigen plek in optocht

Deze reisorganisatie biedt een 4-daagse incentive reis aan inclusief Meet & Greet, transfers, sundowner cocktail op de Suikerberg, diners in lokale restaurants, samba lessen tijdens een cruise, lunches en een bezoek aan het Christusbeeld. Het hoogtepunt van deze incentive reis is een eigen plek in de Carnavalsoptocht met kostuums, begeleiding van een samba dansschool en professionele dansers.

 

Meer informatie

TravelMarketing vertegenwoordigt Liberty Latin America in Nederland. Meer informatie over deze reis is te vinden op www.travel-marketing.nl of tel. 020-6868099.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!