Back Back Nieuws

De één z'n dood... Dansen op 'tjoens' Jackson

13 juli 2009
Happy Company introduceert voor bedrijven een special edition van de ‘Tjoen van Toen’. In het nieuwe, avondvullende muziekprogramma draait alles om de legendarische King of Pop. Het bedrijfsuitje staat volledig in het teken van eten, drinken en dansen, compleet met een hilarische muziekquiz en talrijke discoklassiekers. Op een swingende manier herleven oude tijden.

Muzikale strijd
Tijdens de feestelijke avond gaan medewerkers in teamverband de strijd aan met collega’s. Daarbij wordt de kennis van muziek getest en staat een imitatie van de moonwalk op het programma. Naast het raden van bekende muziekfragmenten en het ontcijferen van songteksten, wordt er ook zelf gezongen. Een DJ draait de hele avond hits van Michael Jackson en zorgt na het diner voor een volle dansvloer.

Avondarrangement
Happy Company kan de Michael Jackson Edition van ‘Tjoen van Toen’ op elke gewenste locatie verzorgen, ook in-house bij bedrijven. Het avondprogramma is inclusief een uitgebreid dinerbuffet, drankenarrangement, DJ en spelbegeleiding. Uiteraard wordt er ook gezorgd voor Afro pruiken en glitterhandschoenen.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!