Back Back Nieuws

De zomer van Oseven in teken van sport en food

28 april 2016
Voor iedereen die de Olympische Spelen van Rio 2016 wil beleven, maar niet kan afreizen naar Brazilië, is er van 6 tot met 21 augustus de ‘Olympic Experience Den Haag 2016’.

Olympisch Rio
De Olympic Experience biedt sportfans - jong en oud -, gezinnen, sportclubs en het bedrijfsleven de kans om op het strand van Scheveningen de Olympische Spelen en de verrichtingen van TeamNL optimaal te beleven. Het Scheveningse strand verandert dan in een Olympisch Rio met allerlei activiteiten die zijn gericht op sport doen, sport kijken en sport beleven. De Olympic Experience wordt mogelijk gemaakt door de Gemeente Den Haag, NOC*NSF en TIG Sports. Voor de catering is gekozen voor Oseven, happening and food. Oseven staat bekend om zijn conceptmatige cateringaanpak en is om diezelfde reden eerder ook verkozen tot culinair partner van het Holland Heineken House in Rio de Janeiro.

Sportevenementen
‘Deze zomer staat voor onze onderneming, meer dan ooit, in het teken van sport en food’, zegt Richard Jonker, General Manager van Oseven. ‘We zijn altijd al goed vertegenwoordigd geweest in de wereld van sportevenementen, maar dat we nu op de twee grootste sporthappenings staan deze zomer is een mooie bevestiging van maanden hard werken. In de afgelopen jaren was Oseven partner van onder andere het CHIO Rotterdam, het ABN AMRO World Tennis Tournament, het WK Beachvolleybal, de Amsterdam City Swim en de Rabobank Hockey World Cup in Den Haag.’

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!