De wereld van vaccinatiecentra en teststratenDe wereld van vaccinatiecentra en teststraten
Back Back Nieuws

De wereld van vaccinatiecentra en teststraten

08 maart 2021

Na een mager 2020 dat we zakelijk gezien zo snel mogelijk vergeten, is Maessen Tenten 2021 met opgeheven hoofd van start gegaan! Voor de verkiezingen gaan zij een groot aantal mobiele stemlokalen plaatsen in de randstad. Daarnaast zijn ze druk bezig om het aankomende seizoen zo goed mogelijk voor te voorbereiden in de hoop dat er weer wat georganiseerd mag worden. 

Vaccinatiecentra en teststraten

Naast de bovenstaande werkzaamheden houdt Maessen Tenten zich bezig met het turn-key opleveren van vaccinatiecentra en teststraten die zij door het hele land heen faciliteren. De constructies staan onder andere in Breda, Utrecht, Eindhoven, Maassluis en Groningen. Maessen Tenten merkt dat er veel vraag is naar dit soort volledig ingerichte vaccinatiecentra en teststraten!

Maatwerk op locatie

Deze vaccinatiecentra en teststraten bestaan in de basis uit een aluminium paviljoenframe dat in staat is om de gehele constructie op zichzelf te dragen. Hierdoor kan het paviljoen op elke locatie gebouwd worden en is deze beschikbaar in veel verschillende afmetingen. Maessen Tenten levert ‘maatwerk op locatie’. Er wordt gewerkt met materialen die voldoen aan de laatste veiligheidsnormen en daardoor garanderen zij dat de vaccinatie- en/of testaccommodatie van hoge en betrouwbare kwaliteit is. Maessen Tenten kan dus voorzien in ventilatie en luchtcirculatie volgens de laatste richtlijnen van de GGD. Verlichting, stroom, volledige aankleding en sanitaire voorzieningen behoren eveneens tot de mogelijkheden.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!