Back Back Nieuws

De wereld rond via 80.000 lichtjes

21 april 2016
In de Jazz City Hall pal naast het Designer Outlet Roermond, opent zaterdag 30 april de nieuwe attractie Magic World of Lights haar deuren. Magic World of Lights is een ervaring waarbij je via 80.000 LED-lichten een fascinerende toer rond de wereld maakt. Langs wereldsteden, befaamde monumenten en spannende natuurgebieden. De attractie is een vervolg op de succesvolle China Lights Events in onder andere Antwerpen, Rotterdam en Utrecht.

Bron van herkenning
Magic World of Lights is één bron van herkenning. In een droomwereld met enerverende lichtshows passeren bezoekers iconen als Hollandse windmolens, Atomium, Brandenburger Tor, Eiffeltoren, Tower Bridge, Big Ben, Toren van Pisa, Colosseum, Vrijheidsbeeld, Chinese Muur, het regenwoud en de onderwaterwereld. Elk met hun eigen wetenswaardigheden. Tijdens de reis is er volop gelegenheid om te eten en drinken in de typische sfeer van de diverse landen.

Overdekt
Wethouder Raja Fick van Roermond is blij met de komst van Magic World of Lights naar Roermond: ‘Dit evenement zocht een overdekte locatie om het publiek langer en ook in andere jaargetijden dan de winter te laten genieten van dit lichtspektakel en vond een toplocatie in de Jazz City Hall. Magic World of Lights past naadloos in de toeristisch recreatieve functie van Roermond en is een waardevolle aanvulling op het aanbod in onze stad.’

Zakelijke mogelijkheden  
Magic World of Lights in de Jazz City Hall ligt naast het Designer Outlet Roermond, een grote publiekstrekker. Het ligt op 5 minuten lopen van het historische centrum van Roermond en op loopafstand van het station in Roermond. Voor bedrijven biedt Magic World of Lights de ruimte om in de inspirerende setting van het indoor attractiepark bijeenkomsten en personeelsfeesten te organiseren.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!