Back Back Nieuws

De Veluwe verkennen op elektrische sQooters

08 augustus 2014
Golden Tulip Arnhem Doorwerth heeft sinds deze maand haar gasten nog iets extra’s te bieden. Het hotel beschikt namelijk over twee elektrische sQooters die  gehuurd kunnen worden. Hierdoor is het voor gasten mogelijk om de Veluwe op een andere manier te ontdekken dan op de fiets. En daarbij hoeven zij geen zorgen te maken over het milieu en de natuur, de sQooters zijn zeer milieuvriendelijk en volledig elektrisch.

Mathijs Fleur, manager van Golden Tulip Arnhem Doorwerth is zeer enthousiast over de sQooters die hij in samenwerking met sQoot lease aan kan bieden. ‘Vanaf nu kunnen wij gasten die geen fietstocht willen ondernemen een alternatief aanbieden. Op deze manier kunnen ook zij de schoonheid van de Veluwe ontdekken. Met de sQooters kunnen gasten bijvoorbeeld een van de knooppuntroutes op de Veluwe volgen. Gasten die liever ergens anders naar toe rijden kunnen uiteraard ook de sQooters huren, er kan maar liefst 100 km mee gereden worden zonder op te laden. Arnhem is bijvoorbeeld goed bereikbaar vanuit het hotel, en een groot voordeel: zij hoeven geen parkeerkosten te betalen!’

‘Het feit dat de sQooters elektrisch zijn en daardoor bijna geen geluid maken past bij onze gedachte over maatschappelijk verantwoord ondernemen. Dit hebben wij altijd hoog in het vaandel staan, wij willen zo milieuvriendelijk mogelijk ondernemen, zowel binnen als buiten ons hotel’, aldus Fleur.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!