De top 5 trends in online eventsDe top 5 trends in online events
Back Back Nieuws

De top 5 trends in online events

26 januari 2023

Er zijn verschillende redenen waarom online en hybride events vandaag de dag veelvuldig plaatsvinden. Niels Janssen, oprichter van FX Agency en ervaringsdeskundige, vertelt in een interview uitgebreid over de laatste innovaties en trends binnen de eventwereld die gepubliceerd zijn in de whitepaper van FX Agency.

Zo ziet hij dat online & hybride events een extra laag op het gebied van engagement en interactie creëren. Dit is essentieel voor het binden van je bezoeker en uiteindelijk het succes van je event. Ook de shift van 2D naar 3D wordt aangestipt als een belangrijke beweging. Platte websites maken plaats voor interactieve 3D werelden waar je als bezoeker doorheen navigeert. Want net zoals op een in-person event kun je hier onder andere terecht voor ongeplande ontmoetingen. 

In de whitepaper met de top 5 trends in online events voor 2023 wordt dieper ingegaan op de bovenstaande trends en completeert FX de top 5. Geïnteresseerden kunnen de gratis whitepaper downloaden via de website van FX Agency. 

Over FX Agency

FX Agency is het bureau voor digital experiences. Met zo’n 40 FX’ers wordt er aan de Maliebaan in Utrecht hard gewerkt voor grote Nederlandse klanten, waaronder Deloitte, Top Employers Institute, Ahold en Heineken. FX Agency maakte de laatste jaren een stevige groei door en won meerdere awards bij Eventex. In 2022 claimde het bureau een top 20 klassering in de Eventex top100 en stond voor het vierde achtereenvolgende jaar tussen de beste bureaus in de FONK150.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!