De teamspirit naar een hoger niveau op de eerste wolkenkrabber van EuropaDe teamspirit naar een hoger niveau op de eerste wolkenkrabber van Europa
Back Back Nieuws

De teamspirit naar een hoger niveau op de eerste Europese wolkenkrabber

09 mei 2019

Met Leijnse Stadstours brengen deelnemers een exclusief bezoek aan de eerste wolkenkrabber van Europa: het Witte Huis in Rotterdam. Dit is een hoogtepunt van diverse gezellige, informatieve en interactieve groepsuitjes, die Leijnse Stadstours organiseert in Rotterdam.

Het Witte Huis is een van de weinige gebouwen die het bombardement van 1940 hebben doorstaan. Het gebouw van elf verdiepingen hoog, is in 1898 gebouwd naar Amerikaans voorbeeld. In die tijd bestonden er hier nog geen gebouwen met zoveel verdiepingen. Vanaf het dakterras heeft men een prachtig uitzicht over de binnenstad van Rotterdam, met de Markthal, Kubushuizen, Laurenskerk en de oude stadshavens. Vanaf de andere kant geniet men van de rivier de Nieuwe Maas, die de stad in Noord en Zuid verdeelt. In de verte zijn op de Zuidoever de 'Hef', de Willemsbrug, de Erasmusbrug, 'de Rotterdam' van architect Koolhaas en de Kuip te zien.

Lifting up the teamspirit

Ter versterking van de teamspirit zijn deze groepsuitjes uit te breiden met een activiteit zoals een citygame met aansluitend een borrel en/of diner. Leijnse Stadstours verzorgt citygames in diverse buurten van Rotterdam. Als startpunt voor de speurtocht is het Witte Huis een aanrader. Het spel is te spelen met de eigen smartphone en wordt begeleid door ervaren gamemasters. Het team, dat als eerste het doel bereikt wordt beloond met een origineel Rotterdams aandenken.

Liever een citygame in een andere buurt van Rotterdam? Dat kan! Leijnse Stadstours organiseert ook activiteiten in Katendrecht. Met de watertaxi zijn deelnemers in 10 minuten in deze ooit zo beruchte zeemansbuurt van Rotterdam. Liever borrelen op een privé-rondvaartboot, met een high speed boot over de Nieuwe Maas of een rondvaart door de stadshavens onder begeleiding van een deskundige havengids? Dit zijn slechts enkele voorbeelden uit het totale aanbod, waarbij ook maatwerk mogelijk is.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!