De taximarkt verandertDe taximarkt verandert
Back Back Nieuws

De taximarkt verandert

04 november 2019

Waar je voorheen druk aan het bellen, mailen en onderhandelen was met verschillende taxibedrijven, kun je tegenwoordig eenvoudig online prijzen inzien en vervolgens gelijk een taxi bestellen. De taximarkt verandert en de nieuwe technologie automatiseert het bestellen en verdelen van taxiritten. Sneleentaxi maakt het bestellen van taxi’s en busjes eenvoudig online. Sneleentaxi gelooft in de kracht van een markt waarin vraag en aanbod perfect op elkaar afgestemd zijn en mobiliteit op zijn efficiëntst is ingericht.  

Slimme technologie

Twee op de drie taxi’s rijdt zonder passagiers over de weg. Sneleentaxi gebruikt slimme technologie om vervoerders en passagiers te matchen en deze loze kilometers terug te dringen. Door vraag en aanbod zo efficiënt mogelijk bij elkaar te brengen, bespaart sneleentaxi nu al 20% CO2-uitstoot en is op weg naar 50% reductie. Het is voor je bezoekers ook mogelijk een elektrische taxi te boeken of voor comfort te gaan en een luxe taxi te bestellen. 

Maak het jezelf makkelijk

Sneleentaxi geeft de mogelijkheid om een persoonlijke link per evenement te plaatsen. De bezoekers bestellen meestal zelf hun taxi op het gewenste tijdstip, je kunt dit uiteraard ook voor hen doen.

Efficiente verdeling

Sneleentaxi, opgericht in 2015, is in korte tijd uitgegroeid tot een toonaangevende speler op de Nederlandse markt. Het online platform matcht dagelijks vele passagiers met een van de 5.000 aangesloten taxichauffeurs. Met een uniek veilingsysteem zorgt sneleentaxi voor een efficiënte verdeling van taxi’s. Sneleentaxi staat voor kwaliteit en punctualiteit. 

 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!