De netwerkvloer EnschedeDe netwerkvloer Enschede
Back Back Nieuws

De Netwerkvloer gaat landelijk

05 januari 2017

Ondernemers op een laagdrempelige manier met elkaar in contact brengen met het doel omzet van bedrijven te verhogen. Dat is het doel van De Netwerkvloer, een netwerkorganisatie die inmiddels tientallen netwerk events heeft georganiseerd. En niet zonder succes, want De Netwerkvloer timmert stevig aan de weg en staat op het punt om het succesvolle format verder uit te rollen door heel Nederland.

 

Zakenplatform

De Netwerkvloer creëert samen met exposanten, bezoekers en zakenrelaties een groot zakenplatform waar ondernemers gebruik van kunnen maken door nieuwe contacten te leggen en leads te genereren. De Netwerkvloer stimuleert ondernemers om een dagje ‘uit de zaak’ te stappen om New Business te genereren. Want nieuwe relaties zorgen voor nieuwe aanbevelingen en uiteindelijk nieuwe klanten.
 

Netwerken is topsport

Dat netwerken topsport is weet Yvon Moossdorff als geen ander. 'Netwerken is hard werken: scherp blijven, pitchen, maar ook elkaar doorverwijzen en aanbevelen.' Samen met trainer Nanno Busker en haar team zorgt zij ervoor dat ondernemers klaargestoomd worden voor een succesvolle dag. Dit doen zij op de exposantenavond door middel van een training en diverse speedatesessies voor ondernemers.

Nieuwe verbindingen

Dat De Netwerkvloer ondernemers een boost kan geven blijkt uit de vele reacties van ondernemers. En juist deze reacties zorgen ervoor dat Moossdorff haar concept landelijk gaat uitrollen. 'Het geeft zoveel energie om te zien dat ondernemers met elkaar in contact komen en samen nieuwe verbindingen aangaan. Ondernemers een stap verder helpen, dat is waar wij het voor doen.'

De kracht van samen

Het landelijk neerzetten van De Netwerkvloer staat in de startblokken: 'Alles is gereed gebracht om ons concept in heel Nederland uit te zetten. Dit doen wij middels een franchiseformule en we zijn met diverse partijen in gesprek. De kracht van samen, dat is en blijft ons uitgangspunt.'

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!