De Musical Dinnershow terug op Vliegveld TwentheDe Musical Dinnershow terug op Vliegveld Twenthe
Back Back Nieuws

De Musical Dinnershow terug op Vliegveld Twenthe

15 mei 2024

Vliegveld Twenthe tovert deze decembermaand opnieuw de voormalig militaire luchtbasis om tot het sfeervolle Londen van 1854. De Musical Dinnershow biedt een adembenemend 360-graden decor voor collega’s en netwerkrelaties mét feestelijk diner. Dit winterse spektakel is een eigentijdse interpretatie van het Scrooge-verhaal. Gasten beleven hier de magie van Dickens’ 19e eeuw op een ensemble van 70 castleden en zes podia rondom hen, terwijl ze genieten van culinaire hoogstandjes.

Een onvergetelijke avond met collega’s en relaties

De Musical Dinnershow is, met feestelijke dresscode, perfect als personeelsfeest, teamuitje of succesvol event met relaties. Tussen de acts door is er gelegenheid om bij te praten met collega’s of rond te lopen om te netwerken. De avond kan worden uitgebreid met een vergadering of presentatie voorafgaande aan de musical of een spetterende afterparty. Er zijn diverse arrangementen beschikbaar, waaronder ontvangst met bubbels en een amuse, om de avond compleet te maken. Tijdens de avond krijg je persoonlijke begeleiding en volledige ontzorging door ons professionele team.

Typisch Vliegveld Twenthe

Vliegveld Twenthe, gevestigd op een voormalige vliegbasis, staat bekend als dé locatie voor zakelijke evenementen zoals vakbeurzen, congressen, bedrijfsfeesten en publieksevenementen. Met 52 hectare aan ruimte biedt de locatie alle mogelijkheden voor een geslaagd evenement, waarbij cultuur en beleving altijd centraal staan.

Marten Foppen, Directeur Vliegveld Twenthe: ‘Deze bijzondere productie is een unieke belevenis die helemaal past bij Vliegveld Twenthe, waar altijd ruimte is voor cultuur en beleving. Wegens het succes van vorig jaar, keert de musical van LeRoy Theaterproducties terug, zodat je weer samen kan genieten van deze adembenemende 360 graden beleving.’

Feestelijk uitje

Van ontroering tot schaterlachen en van hedendaagse pop- tot oude rockmuziek. De Musical Dinnershow december 2024 is een meeslepende, humoristische en spectaculaire voorstelling die in een oogwenk voorbij gaat. Verras je collega’s of zakelijke relaties met dit feestelijke winteruitje!

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!