Back Back Nieuws

De Majesteit en Tweede Maasvlakte, een perfecte combinatie

12 februari 2013
Land winnen uit zee? Daar zijn Nederlanders goed in en dat blijkt weer met de aanleg van de Tweede Maasvlakte. Raderstoomboot de Majesteit biedt vanaf heden groepen de gelegenheid om deze haven in aanbouw te bezichtigen.
 

Bezichtiging haven in aanbouw

Raderstoomboot De Majesteit biedt vanaf heden groepen de gelegenheid om deze haven in aanbouw te bezichtigen. Het is een plek waar golven, zand en wind de boventoon voeren. Het programma wordt op maat gemaakt, in overleg met de opdrachtgever. Onderweg vertelt een professionele gids alle ins- en outs over de havens van Rotterdam en de Tweede Maasvlakte. Voor Rotterdamse bedrijven een unieke gelegenheid om met personeel of relaties de haven in te gaan en alles te weten te komen over een heel nieuw stukje Nederland.

 

Uitbreiding Rotterdamse haven

Met de uitbreiding van tweeduizend hectare wordt de Rotterdamse haven twintig procent

groter. Hiermee is Rotterdam als mainport van Europa beter voorbereid op de toekomst.
Miljoenen kubieke meters zand zijn inmiddels opgespoten, een zeewering is gebouwd, en er zijn havenbekkens gecreëerd met oog voor natuur en recreatie. Een knap staaltje vakmanschap om trots op te zijn.

 

De Majesteit

Raderstoomboot De Majesteit, gelegen in de Maashaven te Rotterdam, is een raderstoomboot die gespecialiseerd is in het organiseren van tal van evenementen. Van Showboat Party’s tot en met op maat gemaakte evenementen. Bezoekers kunnen nu ook terecht voor een bezichtiging aan de Tweede Maasvlakte.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!