De maakbaarheid van geluk in de Dutch Happiness WeekDe maakbaarheid van geluk in de Dutch Happiness Week
Back Back Nieuws

De maakbaarheid van geluk in de Dutch Happiness Week

16 maart 2017

Nederland staat op de zevende plek van gelukkige landen. Dat staat in schril contrast met de meer dan een miljoen mensen die helemaal niet gelukkig, bezield of gepassioneerd zijn. Zij hebben burn-out verschijnselen, stress of een verstoorde werk-privé balans. Tegelijkertijd is geluk voor een belangrijk deel maakbaar. Het is voor vijftig procent genetisch bepaald, voor tien procent af-hankelijk van omgevingsfactoren en voor veertig procent afhankelijk van de manier waarop je zelf je leven vorm geeft.

Dutch Happiness Week 

In de Dutch Happiness Week, van 11 tot 17 maart 2017, staat vanuit park Theater Eindhoven het thema geluk en de maakbaarheid van geluk centraal. Het SliM! concept van Wout Plevier en Mayta Braun sluit hierop aan. Het geeft een concrete aanpak om het persoonlijke geluk van de werkende professional verder te ontwikkelen. SliM! stelt ervaren, voelen en beleven centraal. In een doorlooptijd van een jaar leren ze deelnemers via vooruitstrevende leermethoden hun persoonlijk geluk tot een nieuwe routine te maken.

 SLiM! show 

In navolging van de Dutch Happiness Week borgen ze geluk nog meer door een SLiM! show te geven op 30 maart in het NatLab in Eindhoven.

Met medewerking van Pauline van Aken (Hart van Nederland, SBS6), Robin van Beek (Vocal Coach The Voice) en de ontwikkelaars van het SliM! concept, Wout Plevier en Mayta Braun, inspireren ze 100+ werkende professionals, via een inspiratie-show met muziek, film en interactieve oefeningen om het geluk in hun werk en leven meer naar boven te halen. Ook lanceren ze het inspiratieboek SLiM!

Een video van de SLiM! show op Youtube

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!