Back Back Nieuws

De Koning Willem I prijs gaat naar...

28 juni 2010
Stage Entertainment & Adams Musical Instruments hebben vrijdag uit handen van Zijne Koninklijke Hoogheid de Prins van Oranje de Koning Willem I Prijs 2010 ontvangen. Dit gebeurde tijdens de feestelijke uitreikingsavond in de Koninklijke Schouwburg te Den Haag.

Stage Entertainment heeft durf
De jury roemt Stage Entertainment enerzijds om hoe zij het theaterlandschap fundamenteel hebben veranderd en anderzijds om hun durf te investeren in alle voorzieningen die nodig zijn om een musical te realiseren (zowel de aankoop van theaters als het bieden van entertainmentopleidingen).

Ontwikkelen van muziekinstrumenten
In de categorie MKB ging Adams Musical Instruments uit Ittervoort er met deze prestigieuze prijs vandoor. Adams heeft een uniek bedrijfsproces waarbij, in eigen huis, in nauwe samenwerking met topmuzikanten over de gehele wereld muziekinstrumenten worden ontwikkeld. Vanuit het 40.000 m2 tellende hoofdkantoor te Ittervoort, exporteert Adams 98% van de productie. De presentatie van deze bijzondere avond lag in handen van Ivo Niehe.

Veel captains of industry
Onder de ruim 300 aanwezigen waren tal van hoogwaardigheidsbekleders: Dhr. dr. A.H.E.M Wellink (voorzitter van de Koning Willem I Stichting), Minister M. Van der Hoeven (EZ), burgemeesters, commissarissen der Koningin en wethouders aanwezig. Daarnaast was de top van ondernemend Nederland ruim vertegenwoordigd waaronder veel oud-winnaars.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!