De IJzeren Man is vernieuwd en nu nóg completer als eventlocatieDe IJzeren Man is vernieuwd en nu nóg completer als eventlocatie
Back Back Locaties

De IJzeren Man is vernieuwd en nu nóg completer als eventlocatie

30 november 2021

De IJzeren Man in Vught staat al jaren bekend als een plek in Brabant waar iedereen zich thuisvoelt. Met een prachtig restaurant aan het water, een groot recreatiepark, heel veel buitenruimte en zalen voor evenementen is dit een toplocatie voor alle soorten gasten. In de periode van maatregelen in de horeca is hier hard gewerkt om alle faciliteiten nog verder te optimaliseren. Het resultaat is pure verwennerij voor iedereen die de drukte van het dagelijkse leven graag even achter zich wil laten.

Het is een feest om een dagje door te brengen bij de IJzeren Man in Vught. Met ruim 750 gratis parkeerplaatsen, een restaurant aan het water en zicht op de natuur, is het hier in alle jaargetijden heerlijk om te onthaasten en samen met anderen te genieten.

  • De IJzeren Man is vernieuwd en nu nóg completer als eventlocatie
  • Kim Schoonderbeek
    Kim Schoonderbeek
  • De IJzeren Man is vernieuwd en nu nóg completer als eventlocatie
  • De IJzeren Man is vernieuwd en nu nóg completer als eventlocatie
  • De IJzeren Man is vernieuwd en nu nóg completer als eventlocatie
  • De IJzeren Man is vernieuwd en nu nóg completer als eventlocatie

De locatie nodigt uit om relaxen te combineren met uiteenlopende activiteiten in de bosrijke omgeving. Dat is ook precies waar de IJzeren Man op inzet: lekker buiten actief zijn in combinatie met heerlijk eten, drinken en bijeenkomsten voor zowel zakelijke als particuliere groepen vanaf 15 personen.

Uniek klimbos

Er is volop keuze uit teambuilding- en groepsactiviteiten die voor grote en kleine groepen worden georganiseerd. Hiervoor werkt de IJzeren Man samen met dochteronderneming IJM-Outdoor die activiteiten laat aansluiten op de wensen en doelen van een organisatie. Zo beleef je bijvoorbeeld samen een Expeditie Robinson-programma, verbeter je de samenwerking en communicatie tijdens teambuilding-programma’s of verleg je je grenzen in het gloednieuwe Klimbos.

Dit vorig jaar aangelegde klimbos - een van de grootste in de Benelux en uniek in Nederland - biedt 15 verschillende klimroutes met ruim 135 onderdelen op 3, 6, 9 en 12 meter hoogte om je op uit te leven. De fysieke activiteit hier combineer je in zakelijk gezelschap bijvoorbeeld met een verdiende borrel bij het eveneens vernieuwde Strandpaviljoen. Dit paviljoen heeft recent een flinke upgrade gekregen en is daardoor voor nog meer gelegenheden dan voorheen een goede keuze.

Strandpaviljoen voor diverse events

Kim Schoonderbeek is salesmanager van het IJzeren Man Strandpaviljoen. Tot haar vreugde hebben bedrijven de locatie ook dit jaar vol in het vizier voor zakelijke evenementen. ‘Het gaat vooral om bedrijven die er met het personeel een dagje uit willen, een rustige locatie voor een vergadering zoeken of bijvoorbeeld een eindejaarsbijeenkomst houden. We zien veel compacte groepen die ons weten te vinden, maar ook weer steeds vaker bedrijven die een grotere bijeenkomst willen organiseren. Voor ons maakt dat geen verschil, de mogelijkheden zijn hier divers en er is heel veel ruimte’, vertelt Kim.

Het Strandpaviljoen bestaat uit drie verschillende zalen met ruimte voor groepen van 20 tot wel 750 personen. Kim: ‘De zalen zijn apart en samen te boeken. Ze kunnen aan elkaar worden gekoppeld waardoor er een grote locatie ontstaat met allerlei mogelijkheden. In de grootste zaal kan bijvoorbeeld een theateropstelling worden geplaatst voor een plenaire bijeenkomst, terwijl in de andere ruimten een walking dinner kan plaatsvinden. Tel daar de talloze mogelijkheden buiten bij op en je hebt een perfecte gelegenheid voor zakelijke gasten.’

Alles op één locatie

‘Alle zalen hebben een privéterras en het terras van de grootste ruimte met uitzicht op het water heeft een semi-vaste overkapping gekregen’, vervolgt Kim. ‘Verder beschikken we over een nieuw terras van 500 m2 dat helemaal kan worden beschut, speciaal voor evenementen. Met bovendien uitgebreide mogelijkheden van de keuken en alle moderne audiovisuele apparatuur die nodig is voor een geslaagd business event, bieden we hier een uniek pakket voor de fijnste evenementen. We zien hier uiteenlopende bedrijven en organisaties zoals scholen graag terugkomen. Een belangrijk argument daarvoor is dat bij IJM alles op één plek kan worden georganiseerd om een unieke dag te beleven. Lekker Eten en drinken, activiteiten beleven, vergaderen of seminars; we laten het op onze natuurrijke locatie allemaal perfect op elkaar aansluiten.’

Door > Wally Cartigny

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!