De grote inhaalslag: het is drukker dan ooit in sprekerslandDe grote inhaalslag: het is drukker dan ooit in sprekersland
Back Back Nieuws

De grote inhaalslag: het is drukker dan ooit in sprekersland

12 september 2022

De zomervakantie is officieel voorbij. Dit is ook meteen voor sprekers het startsein van het nieuwe sprekers seizoen. En hoe! Vanaf deze week draaien ook weer de sprekers van deSpreker.nl op volle toeren. Normaal gesproken is het najaar al een mooie en drukke periode voor sprekers, maar we lijken met z’n allen nog steeds bezig te zijn met een corona-inhaalslag. Bij elkaar komen wordt meer dan ooit gewaardeerd. Hoewel online events een welverdiende vaste plek hebben veroverd in de evenementenbranche, zijn fysieke bijeenkomsten toch ultiem als het gaat om inspiratie, beleving en verbinding.

Welke thema’s waren én worden dit jaar het meest geboekt bij deSpreker.nl? Wij zetten het voor je in een handig overzicht.

 • Ayca Szapora
  Ayca Szapora
 • Jeroen Busscher
  Jeroen Busscher
 • Erik Scherder
  Erik Scherder
 • Michael Kortekaas
  Michael Kortekaas
 • Kim Jansen
  Kim Jansen
 • Jochen den Ouden
  Jochen den Ouden
 • Margriet Sitskoorn
  Margriet Sitskoorn
 • Ben van der Burg
  Ben van der Burg
 • Steven Pont
  Steven Pont

Populaire thema’s voor een keynote

In de eerste helft van dit jaar draaiden de events vooral om het (terug) in contact komen met elkaar, maar ook om het voorkomen dat er -bijvoorbeeld door het thuiswerken- een disbalans tussen werk & privé zou ontstaan. Hiermee stonden bij de opdrachtgevers van deSprekers.nl met name onderstaande thema’s op het programma:

De verwachting voor dit najaar blijft dat het zoeken naar verbinding nog steeds een van de belangrijkste thema’s zal zijn tijdens evenementen, maar daarnaast komen er ook een aantal andere thema’s naar voren:

Relevant blijven

De thema’s van lezingen haken dus vaak in op wat er speelt in de actualiteit, maar ook welke ontwikkelingen er plaatsvinden. Logisch, want zo blijf je als organisator relevant. En wat de rest van dit jaar ons nog meer gaat brengen? Wie weet! Corona blijft misschien om het hoekje loeren, maar deSpreker.nl en hun sprekers & dagvoorzitters zijn er hoe dan ook klaar voor! Wil jij dit jaar ook nog een lezing organiseren met een gerenommeerde spreker? Aarzel dan niet langer, de agenda’s van de sprekers lopen snel vol!

 

Op de hoofdfoto: Jörgen Raymann

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!