Back Back Nieuws

De Feestkaravaan: inspiratie op bestelling

27 januari 2010
Een feest van De Feestkaravaan betekent inspiratie, verrassing en ontspanning. Dat is feest voor u en de mensen om u heen. De Feestkaravaan stopt overal waar het feest is. De Feestkaravaan is een ‘alles-in-een’ concept. Op verzoek zet De Feestkaravaan haar tent op en bouwt een prachtig feest! Hierbij wordt aan alles tot in detail gedacht; leuke tent bij u op de stoep, de lekkerste hapjes, drankjes en bijzondere acts van vuurspuwers tot straatartiesten en operazangeressen. Dit alles maakt een bezoek aan De Feestkaravaan tot een onvergetelijke ervaring.

De Feestkaravaan verzorgt borrels, ontbijten en lunches. En dan zijn er de intermezzo’s. Er wordt verwacht van de feestvierders dat zij hierin een rol vervullen.

De Feestkaravaan wordt getrokken door Jacqueline Tromp en Nel Jonk. Samen hebben zij hun sporen verdiend in de marketingcommunicatie en evenementenorganisatie. Dat is een goede basis voor wat er bij een feest komt kijken. Ze denken mee over de invulling van de doelstelling van u, de opdrachtgever.

De Feestkaravaan is eenvoudig te boeken. Een kwestie van bellen en het is geregeld. Het complete pakket zo bij u op de stoep. Voor inspiratie: bellen met Nel Jonk 06 51 77 96 93 en Jacqueline Tromp 06 54 79 21 17.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!