Back Back Nieuws

De EvenemenS staat centraal tijdens programma MPI NL Conference

18 maart 2015
We leven in een online wereld waarbij onze vrienden op Facebook zijn, onze zakelijke relaties op LinkedIn en waar we praten via Twitter. Maar we weten allemaal dat echt contact, waarachtige beleving en krachtige boodschappen live gebeuren tijdens mooie congressen en events. MPI NL Conference is de jaarlijkse inspiratiedag voor alle organisatoren en leveranciers van congressen, meetings, evenementen en andere bijeenkomsten in Nederland én buiten de grenzen. Tijdens deze MPI NL Conference, 30 maart in de Rijtuigenloods, kun je leren van de organisatoren van de MH17 herdenking in de RAI Amsterdam, neemt Govert Schilling je mee naar de kosmos en geeft Kaouthar Darmoni je vrouwelijke inzichten.

Workshopprogramma
In de middag is de live communicatie snoepwinkel, waar je naar hartenlust kunt kiezen uit maar liefst 10 verschillende workshops waar je als eventprofessional je voordeel mee kunt doen. Van storytelling tot high performance gedrag, van buikdansen tot samen kansen creëren, van leren modereren tot nieuwe technieken om meer bezoekers te trekken.

Netwerken
Naast inspiratie, kennis en inhoud is er deze dag veel ruimte om te netwerken. En onderzoek heeft uitgewezen dat een goed netwerk zorgt voor de snelste groei van je business. We sluiten deze dag af met een gezellige borrel. The Royals met als leadzanger MR. Holland zorgen voor de muzikale invulling.

Kom op zondag al naar Amersfoort
Voor het eerst biedt de organisatie een zondagprogramma aan. Wil je filestress op maandagochtend vermijden, een hele mooie stad bekijken en gezellig een drankje drinken, boek dan het Amersfoort arrangement. Voor slechts € 100,00 slaap, eet en drink je in de Keistad.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!