Back Back Nieuws

De Brug Active voor bedrijfsfitness

10 augustus 2007
De Brug Active in Mierlo, onderdeel van Carlton De Brug, biedt mogelijkheden om bedrijfsfitness voor de werknemers op de menukaart van de secundaire arbeidsvoorwaarden te plaatsen. De Brug Active is een comfortabel en veelzijdig sport- en ontspanningscentrum.

Investeren in preventieve gezondheid beloont dubbel. Dat steeds meer bedrijven kiezen voor bedrijfsfitness is niet verwonderlijk. Werknemers die actief zijn voelen zich lekkerder, zijn productiever, zullen minder vaak van baan verwisselen, zijn gemotiveerder, hebben minder last van stress en zijn minder vaak ziek dan de niet-bewegende collega’s. En zieke werknemers kosten immers geld. In veel bedrijven zitten werknemers tegenwoordig een groot gedeelte van de dag, zoals op kantoor, aan de productielijn of achter het stuur.

Steeds meer bedrijven willen deze bewegingsarmoede aanpakken en werknemers stimuleren tot meer lichaamsbeweging. Bewegingsarmoede leidt tot minder productiviteit en inzetbaarheid van de werknemer. De manier om bewegingsarmoede op het werk te voorkomen is volgens De Brug Active bedrijfsfitness.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!