De Broodfabriek scoort hoog bij Sdu UitgeversDe Broodfabriek scoort hoog bij Sdu Uitgevers
Back Back Opdrachtgever aan het woord

De Broodfabriek scoort hoog bij Sdu Uitgevers

26 maart 2018

In november vorig jaar vond de tweede editie van het HSE (Health, Safety, Environment) Jaarcongres plaats, georganiseerd door Sdu Uitgevers. Het evenement is speciaal voor medewerkers die werkzaam zijn in de chemische industrie. De Broodfabriek – ja echt, een voormalige broodfabriek - in Den Haag mocht de 250 deelnemers ontvangen. Een spectaculair live contactmoment over regel- en wetgeving gelinieerd aan de industrie, met kennisdeling als voornaamste doel.

Waarom is er gekozen voor De Broodfabriek?

Sdu koos een passende nieuwe locatie voor de tweede editie van dit evenement: ‘opnieuw bekeken we de mogelijkheden binnen de regio. We zochten naar een locatie met de juiste prijs-kwaliteitverhouding, uiteraard binnen ons budget.’ Andere eisen waren: gratis en voldoende parkeerplekken, goede bereikbaarheid met openbaar vervoer en groeicapaciteit voor zalen en ruimtes. De Broodfabriek was meteen al een goede kanshebber. Binnen enkele dagen was de beslissing gemaakt; de locatie voldeed aan alle eisen en was zeer overtuigend in hun aanbod en capaciteit.

Op welke manier sloot De Broodfabriek aan bij de inhoud?

De deelnemers zijn werkzaam in de zware en chemische industrie. Inhoudelijk wordt er gesproken over goede werkcondities conform Arbowetgeving en veilig werken. Van oorsprong is De Broodfabriek ook een echte voormalige broodfabriek. De link met de industrie was snel gemaakt. Sdu: ‘dit type evenement vraagt om veel ruimte en overzicht. Deze locatie is van alle moderne faciliteiten voorzien en optimaal ingericht. Ideaal voor ruim 250 deelnemers, standhouders en organisatie.’ De Broodfabriek werd exclusief gehuurd door Sdu.

In hoeverre was De Broodfabriek een sparringpartner?

Communicatie is enorm belangrijk tijdens de voorbereiding van een evenement. Sdu vult aan: ‘de locatie dacht goed mee met het concept. We hadden meteen de goede draai te pakken. Van het afstemmen tot de juiste invulling en het inbrengen van nieuwe ideeën.’ Eén contactpersoon had de volledige controle en overzicht over het project en dat geeft rust en ruimte. Goede begeleiding werd geboden in het cateringplan, gedetaileerde plattegrond, techniek en draaiboek.

Hoe beviel de samenwerking met De Broodfabriek?

'Helemaal prima, niks op aan te merken,’ zegt Sdu. ‘Er werd helder en transparant gecommuniceerd over de kosten, meewerkende partners en werkwijze. Het was prettig schakelen door de korte lijntjes.’ De verhoudingen tussen de partijen was meteen juist en de prijs-kwaliteitverhouding verdiende zich terug in de resultaten. Zowel op korte als lange termijn, geheel passend bij een commerciële organisatie als Sdu Uitgevers.

Wat was de reactie van de deelnemers op De Broodfabriek?

De locatie werd goed beoordeeld door de bezoekers van het HSE Jaarcongres. Als totaalbeoordeling kreeg het evenement bijna een 8 op de schaal van 10. Dat grootse deel is gebaseerd op de inhoud en het programma. Maar Sdu stelt: ‘overwegend ontvingen we positieve reacties op de locatie en bereikbaarheid. In de zomer en het najaar van 2018 hebben we wederom De Broodfabriek als locatie voor onze evenementen. Dat zegt genoeg.’

Door > Andrea Dronk

Fotografie > Joris Telders - JorisFotografie

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!