Back Back Nieuws

De Boer Tenten sluit overeenkomst Dutch Champ Car Grand Prix

21 augustus 2007
De Boer Tenten heeft een vijfjarige overeenkomst gesloten met Champcar Europe b.v., de organisator van de Nederlandse Champcar race op het circuit van Assen. De overeenkomst houdt in dat De Boer jaarlijks tijdens de Dutch Champ Car Grand Prix alle hospitality accommodaties en de aanvullende faciliteiten verzorgt. De race in Assen maakt deel uit van de Champ Car World Series die gezien wordt als de Amerikaanse tegenhanger van de formule 1.

Voor de eerste Nederlandse Champ Car race, die plaatsvindt op zondag 2 september 2007, verzorgt De Boer Tenten in totaal meer dan 5200 vierkante meter hoogwaardige hospitality ruimte. In de paddock-area wordt een uniek hospitality village gebouwd, dat wordt omringd door privé-suites met terrassen, grote tv-schermen en een overdekte tribune.

De Champcar race in Assen wordt volledig geregistreerd door belangrijke zenders wereldwijd waaronder ABC, ESPN, Eurosport en SBS 6. In de USA, Canada, Mexico en Australië trekken de Champ Car evenementen jaarlijks meer dan 2 miljoen bezoekers, wat neerkomt op gemiddeld zo’n 150.000 per evenement.

Bart Rietbergen is de organisator van de race in Assen; "De Champ Car behoort tot de top van de gemotoriseerde sporten in de Verenigde Staten. Bij zo’n vooraanstaand evenement hoort een partner als De Boer, die voor hospitality van wereldklasse zorgt."

Wouter Zick, directeur van De Boer: "Het vertrouwen van organisator Bart Rietbergen in De Boer heeft uiteindelijk geresulteerd in deze vijfjarige overeenkomst. We zijn er trots op om de komende jaren een bijdrage te kunnen leveren aan dit unieke evenement en het succes van deze raceklasse."


Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!