Back Back Nieuws

De Boer Structures breidt samenwerking met Leliveld uit

19 juni 2012
De Boer en Leliveld versterken hun onderlinge samenwerking gericht op outdoor evenementen in Nederland. Om bijvoorbeeld culinaire festivals en fairs efficiënter en flexibeler te kunnen bedienen, brengt De Boer een belangrijk deel van haar punttenten, de zogenaamde pagodetenten, onder bij partner Leliveld Verhuur. Leliveld neemt de punttenten onder licentie in beheer.

 

Kleinschaliger evenementen

Door de sterkere samenwerking met Leliveld zal De Boer ook de kleinschaliger evenementen op de Nederlandse markt beter kunnen bedienen. Een voorraad van punttenten zal van De Boer's centrale opslag in het Belgische Bree naar de locatie van Leliveld in Nederland worden overgebracht. Leliveld is gespecialiseerd in het organiseren van volledig ingerichte kleinschalige evenementen en sluit met haar activiteiten daarom prima aan op het dienstenpakket van De Boer.

 

Dienstverlening Nederlandse markt

Volgens Vincent de Ridder, general manager De Boer Nederland, versterkt de uitbreiding van de samenwerking met Leliveld de dienstverlening van De Boer op de Nederlandse markt. ‘De Boer is sterk aanwezig bij tal van grootschalige en complexe projecten, maar we willen graag vaker betrokken worden bij de vele wat kleinschaliger evenementen die georganiseerd worden.’

 

Efficiënter leveren

‘In Leliveld hebben we een partner gevonden met een uitstekende reputatie en een integraal dienstenpakket die, net als De Boer, kwaliteit en dienstverlening hoog in het vaandel heeft staan. Bovendien zitten we dan met onze accommodaties dichter bij onze klanten waardoor we sneller en efficiënter kunnen leveren’, aldus De Ridder.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!