Back Back Nieuws

De Boer Structures benoemt Arnout de Hair tot CEO

02 mei 2012
De Boer Structures B.V. maakte vandaag de benoeming bekend van Arnout de Hair (48) tot CEO. Arnout de Hair treedt per 1 juli 2012 aan als opvolger van Lucas Covers die het bedrijf zal verlaten. De Raad van Commissarissen is Lucas Covers erkentelijk voor de belangrijke bijdrage die hij de afgelopen vier jaar aan de ontwikkeling van De Boer heeft geleverd.

 

Goed gevulde orderportefeuille

Ondanks de sterke schommelingen in de economie heeft De Boer jaarlijks een duidelijke groei door kunnen maken en is de orderportefeuille voor 2012 met onder meer diverse aansprekende internationale topevenementen zeer goed gevuld. De Boer zal dit jaar na een moeilijke periode weer een positief resultaat behalen.

 

Ervaring als operationeel manager

Arnout de Hair is ruim 14 jaar werkzaam bij De Boer en heeft binnen de onderneming verschillende directiefuncties bekleed op logistiek- en IT-terrein en is sinds 2001 verantwoordelijk als operationeel directeur. Volgens de Raad van Commissarissen is het positief dat met Arnout de Hair iemand uit de eigen organisatie is benoemd.

 

Nieuwe fase voor De Boer

'Arnout de Hair heeft een ruime ervaring opgebouwd in de operationele aansturing van De Boer en kent de markt en de klanten van de onderneming zeer goed. Omdat de onderneming de komende jaren een nieuwe fase in zal gaan waarin de aandacht sterker gericht zal zijn op verdere verbetering van de productiviteit, ontwikkeling van nieuwe en innovatieve structuren en verdere groei van de winstgevendheid, zal hij gezien zijn achtergrond daaraan een belangrijke bijdrage kunnen leveren.'

 

Ervaring

Arnout de Hair heeft economie en logistiek gestudeerd aan de KMA in Breda en bedrijfskunde bij het IBO in Zeist. Hij heeft zes jaar bij de Koninklijk Landmacht gewerkt en is daarna vijf jaar bij Menken van Grieken verantwoordelijk geweest als logistiek manager.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!