Back Back Nieuws

De Boer partnerschap met Right To Play

15 april 2008
De Boer, leverancier van tijdelijke accommodaties voor evenementen en zakelijke toepassingen, is een partnerschap aangegaan met Right To Play, een internationale humanitaire organisatie die door middel van sport en spel een betere gezondheid, vrede en educatie nastreeft voor kinderen in arme landen.

Tijdens de jaarlijkse personeelsdag op 12 april, werden de medewerkers op de hoogte gesteld van de keuze voor Right To Play, waarna de activiteiten van de dag in het teken stonden van Right To Play. De prijsuitreiking aan het eind van de dag werd gedaan door Yvonne van Gennip, voormalig Olympisch schaatskampioen en een van de vele ambassadeurs van Right To Play in Nederland.

Wouter Zick, directielid van De Boer: “We onderschrijven de doelstellingen van Right To Play volkomen. Op een actieve manier dragen we een steentje bij aan de fysieke en sociale ontwikkeling van kinderen in ontwikkelingslanden.”

“Omdat ons bedrijf veel projecten in de sportsector realiseert, spreekt de aanpak van Right To Play met de betrokkenheid van topsporters ons erg aan. Wij gaan dan ook actief een aantal van onze activiteiten voor relaties en voor medewerkers koppelen aan Right To Play”.

Conrad Alleblas, directeur Right To Play Nederland: “Telkens weer zien wij bij Right To Play hoe belangrijk sport voor ontwikkeling is voor kinderen in de meest achtergestelde gebieden ter wereld. Met onze partnerschap met De Boer kunnen wij onze activiteiten continueren en samen nog meer kinderen in staat stellen om mee te doen aan onze sport- en spelprogramma’s. Wat fantastisch is om te zien is dat alle medewerkers betrokken zijn door zich actief in te zetten met verscheidene activiteiten voor Right To Play.”

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!