Back Back Nieuws

De Boer bouwt festivalterrein

23 april 2008
De Boer heeft voor het evenement ‘Software Valley’ van Unit 4 Agresso een compleet festivalterrein gebouwd naast het nieuwe hoofdkantoor in Sliedrecht. Dit zakelijke evenement, dat van 15 tot en met 17 april plaatsvond, is door Unit 4 Agresso georganiseerd ter gelegenheid van de opening van het nieuwe hoofdkantoor.

Met verschillende paviljoens creëerde De Boer een passend festivalterrein bestaande uit een groot aantal plenaire ruimten, een entree, een grote feesttent, cateringruimte en daarnaast ook alle aanvullende faciliteiten. Unit 4 Agresso nodigde voor het Software Valley evenement, dat officieel werd geopend door de burgermeester van Sliedrecht Dhr. M.C. Boevée, leden van verschillende ondernemingsverenigingen in de regio uit om elkaar in een ontspannen sfeer te ontmoeten.

Het programma tijdens de drie dagen van het evenement bestond uit een afwisselende mix van parallel sessies, presentaties en entertainment. Onder de aanwezigen bevonden zich onder andere Michael van Praag, Wilfred Genee en Pinkpop directeur Jan Smeets.

Barbara Kalksma, senior account manager bij De Boer:"Als ‘eye-catcher’ van Software Valley werden de gasten ontvangen een nieuwe versie van de Olympia. Met deze structuur konden wij de wens vanUnit 4 Agresso invullen,aangezien de uitdaging was om het zakelijke karakter te combineren met een knipoog naar een festival uitstraling."

Volgens Dirk Donkers, marketing manager Benelux bij Unit 4 Agresso, is het evenement geslaagd. “Met de keuze voor De Boer wisten we ons verzekerd van een accommodatie die qua uitstraling en mogelijkheden aansluit bij de verwachtingen. Het presenteren van bedrijfssoftware in een dergelijke setting was ook voor Unit 4 Agresso een nieuwe ervaring. Maar op basis van de feedback van onze klanten, kunnen we stellen dat deze tijdelijke accommodatie naast ons nieuwe hoofdkantoor fantastisch heeft uitgepakt.”

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!