Back Back Nieuws

De Boer bij Commercialbank Qatar Masters

04 februari 2008
Als preferred supplier van het Commercialbank Qatar Masters golf toernooi was De Boer ook dit jaar weer volop aanwezig als leverancier van alle tijdelijke accommodaties. Vele topspelers uit de European PGA tour bezochten het toernooi, dat van 24 tot en met 27 januari werd gehouden op de Doha Golf Club. Ook de Emir van Qatar, sheikh Hamad bin Khalifa Al Thani, bracht op de finaledag een bezoek aan de Qatar Masters.

De Boer leverde diverse paviljoens voor het Golf Village, waarbij een Delta structuur van 150 vierkante meter onder andere dienst deed als entreeruimte. Een Emperor van De Boer, die direct naast de 9e hole gebouwd was, bood de gasten een perfect uitzicht op de baan vanaf twee verdiepingen en het externe balkon.

Van de vele vooraanstaande aanwezigen uit de sport- en entertainmentwereld zoals Anna Kournikova, Boris Becker, Carl Lewis, Omar Sharif en Natalia Imbruglia deden een aantal mee met de Pro-Am. Commercieel directeur Wouter Zick en Fred Evers van De Boer speelden de Pro-Am samen met de Nederlandse ambassadeur in Qatar, Mr. J.G. van Vloten Dissevelt en Rolf Muntz.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!