Back Back Nieuws

Up-to-date blijven deze sportzomer tijdens zakenvluchten met Emirates

17 juni 2016
Emirates breidt het aanbod van het inflight entertainmentsysteem uit met een tweede sportzender op ice TV Live, beschikbaar in meer dan 90 van de Boeing 777 toestellen. Sports 24 Extra zal het huidige Sports 24 aanvullen met een breder sportprogramma, zodat drukke globetrotters kunnen genieten van nog meer live sporttelevisie.

Mis niets!
Sports 24 Extra en Sports 24 zenden live wedstrijden uit en bespreken de belangrijkste topsportevenementen van deze zomer zoals het EK voetbal, de Ryder Cup, Formule 1 en Moto GP, Wimbledon en de US Open en natuurlijk de Olympische Spelen in augustus. Met twee sportzenders zullen sportfans die met Emirates vliegen niets missen van drukke sportweekenden met live keuze uit verschillende evenementen op reis naar een van de 150 Emirates bestemmingen.

Entertainmentervaring
Emirates blijft investeren in het verbeteren van de entertainmentervaring aan boord. Naast de sportzenders, biedt ice TV Live ook een selectie van de internationale nieuwszenders zoals CNN, BBC World News, Sky News, Euro News, CNBC, Al Jazeera en NHK World. Naast de meer dan 90 Boeing 777’s met de live televisieverbindingen, krijgt deze maand ook de 80e A380 van Emirates als eerste ice TV Live.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!